Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

ΕΠΣΑΝΑ: “Κατρακύλα» ολοταχώς… για το τρελοκομείο!

Γεγονότα που καταδικάζουν δυστυχώς την ιστορική Ένωση σε ανυποληψία και την οδηγούν στα ποινικά δικαστήρια


Απίστευτες εξελίξεις και διαδικασίες είχαμε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στα γραφεία της ΕΠΟ και στην επιτροπή εφέσεων.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της έδρας κ.Σκουτέρης Δημήτρης αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της υπόθεσης ζήτησε επιπλέον έγγραφα τα οποία τόσο η πλευρά του κ.Γιαρένη όσο και των κ.κ. Παπαμακάριου –Σπανέα οφείλουν έως την ερχόμενη Δευτέρα στις 12.00 να τα προσκομίσουν.
Μάλιστα όπως σωστά τόνισε ο κ.Σκουτέρης είναι η πρώτη φορά που έρχεται προς συζήτηση ένα τέτοιο θέμα και πρέπει να το δουν με ιδιαίτερη προσοχή.
Προφανώς όσοι ασχολούνται με δικαστικό ρεπορτάζ θα αντιλαμβάνονται πως πίσω από την δήλωση του προέδρου «κρύβεται» η όχι και πολύ γρήγορη απόφαση επί της τόσο σοβαρής απόφασης.
Το έργο όμως του κ.Σκουτέρη πιθανόν να το βοηθήσει το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ το οποίο βγάζει σήμερα στο φως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ανταλλαγή e-mail ,τα οποία ξεκίνησαν την αμέσως επόμενη ημέρα της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό της τιμωρίας του Δημήτρη Γιαρένη. Ως γνωστό η Επιτροπή Δεοντολογίας τον τιμώρησε για 2 χρόνια εκτός ποδοσφαίρου!
Βέβαια μέσα από την ακροαματική διαδικασία φάνηκε ξεκάθαρα πως ο κ.Γιαρένης θα έπρεπε να εκπέσει του αξιώματος του από την ημέρα της κοινοποίησης της τιμωρίας από την ΕΠΟ!
Κάτι που εφόσον αποδειχτεί πως είχε ακόμη ενεργό ρόλο στα κοινά της ΕΠΣΑΝΑ θα οδηγήσει τους αντίδικούς του στα πολιτικά δικαστήρια και πιθανόν να μην είναι ο ΜΟΝΟΣ!

Στο τραγελαφικό  όμως της όλης υπόθεσης είναι τα παρακάτω e-mail που πολλοί από αυτούς που θα τα διαβάσουν θα εκπλαγούν ….ακόμη και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαρένης ο οποίος είναι πραγματικά άπειρος όπως και ο ίδιος δήλωσε κατά την απολογία του σε πρώτο βαθμό μπροστά στην επιτροπή Δεοντολογίας και την κ.Ιωαννίδου ,που όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο μας είναι φίλη της γυναίκας του κ.Κοντονή.

Την Πέμπτη λοιπόν το πρωί έφυγε e-mail από την ΕΠΣΑΝΑ με προορισμό τον κ.Σπανέα Αριστείδη το οποίο υπέγραφαν οι κ.κ. Καραμολέγκος –Νάκας. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος και ο Γ.Γ. της Ένωσης ήταν κάθετοι…. πως ο κ.Σπανέας έχει παράτυπα έγγραφα της επιτροπής παρατηρητών!
Και φυσικά όπως εύκολα θα διαβάσετε το mail έχει και αριθμό πρωτοκόλλου.

Αντιλαμβανόμενοι εκ των υστέρων την μεγάλη γκάφα να «ενοχοποιήσουν» άδικα τον κ.Σπανέα και αφού πρώτα ο κ.Καραμολέγκος ενημέρωσε τον δικηγόρο του για πιθανές ευθύνες, το σήριαλ πήρε άλλη τροπή στην συνέχεια….

Την επόμενη ημέρα λοιπόν ΑΜΕΣΑ ο κ.Καραμολέγκος «αδειάζοντας» άπαντες και για προσωπική του ασφάλεια και προστασία έκανε ανάκληση της υπογραφής του και προσπάθησε πολύ σωστά να απεμπλακεί από τυχόν παρατυπίες των επικίνδυνων ελιγμών έστω!
Και πολύ σωστά έπραξε.



Άμεσα ο πιστός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Γιαρένη Γιάννης Νάκας απέστειλε άλλο έγγραφο που όμως είχε μόνον την υπογραφή του και χωρίς αριθμό πρωτ.
Φυσικά και σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται ξεκάθαρα πως και την δουλειά τους δεν ξέρουν κάποιοι αλλά πολύ περισσότερο πως για να ξεμπλέξουν.... μάλλον έχουν έρθει σε πιο δύσκολη θέση...



Η συνέχεια βέβαια ήταν άκρως αποστομωτική από την πλευρά του κ.Αριστείδη Σπανέα ο οποίος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και άφησε εκτεθειμένους όσους υποτίμησαν την νοημοσύνη του και προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε αυτήν την τρισάθλια ιστορία που αμαυρώνει την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής!
Διαβάστε το τελευταίο e-mail από τον κ.Σπανέα…

Από: Aristeidis Spa <aristidiss@hotmail.com>
Στάλθηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 7:32 μμ
Προς: Epsana
Θέμα: Απ: .Αριστειδης Σπανεας


Κύριε Νακα
Είναι το τρίτο email που μου αποστέλλει η ΕΠΣΑΝΑ δια χειρός δική σας και του Κου Καραμολεγκου , προσπαθώντας να με ενοχοποιήσει κατά πάγια τακτική της , ψάχνοντας τρόπους για να στηρίξει τον τέως πρόεδρό της Κο Γιαρενη .
Στο email της 19-10-2017 με αρ.πρωτ. 2050 που υπογράφεται εσείς και ο Κος Καραμολεγκος αποφανθηκατε , όπως αναφέρεται επί λέξη "ότι κατέχω και δεν έχω παραδώσει τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας "και μάλιστα ορίζατε , ως τι , να τις παραδώσω  εντός είκοσι τεσσάρων ωρών .
Δεν απάντησα και ούτε θα απαντούσα αν δεν συνεχίζατε να με ενοχλείται με τα επόμενα email που εκθέτουν τους συντάκτες τους ανεπανόρθωτα .
Άλλωστε μετά από πάροδο ενός χρόνου , αποφανθηκατε εσείς και οΚος Καραμολεγκος ότι παρακρατησα παράνομα έγραφα της ΕΠΣΑΝΑ προσβαλοντας έτσι την τιμή και την υπόληψή μου .
Αντιλαμβανόμενος ο Κος Καραμολεγκος το λάθος του, με email προερχόμενο από την ΕΠΣΑΝΑ με αρ.πρωτ. 2078 στις 20-10-2017 ανακαλεί την υπογραφή του και το email της  19-10-2017 .
Δυο ώρες αργότερα μου αποστέλλεται Κε Νακα προσωπικό email με δική σας μόνο υπογραφή και έγγραφο με σφραγίδα της ΕΠΣΑΝΑ χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου  (Από: Epsana <epsana@otenet.gr>
Στάλθηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:19 πμ
Προς: aristidiss@hotmail.com
Θέμα: .
 Παρασκευή 20/10/2017) )
γράφοντας ΨΈΜΑΤΑ ότι κατόπιν υποδείξεών μου και αφού πραγματοποιήσατε έλεγχο στα Νέα Γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ , βρέθηκε ο φάκελος  .
Δεν γνωρίζω καν που είναι τα νέα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και δεν τα έχω επισκεφθεί ποτέ !
Κε Νακα ουδέποτε είχαμε μεταξύ μας η με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ καμία επαφή και ούτε υπέδειξα σε κανένα που τοποθετείτε τα έγγραφα της ΕΠΣΑΝΑ , που με ελαφρά την καρδία με συκοφαντησατε ότι τα παρακρατουσα προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου !
Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε το παρόν email και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ και να με ενημερώσετε εάν τα email που μου αποστείλατε είναι απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ  , η δική σας και του Κου Καραμολεγκου .
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου εμένα και της οικογένειάς μου !

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΠΑΝΕΑΣ

Καλή ανάγνωση και περαστικά στο "Ποδόσφαιρο αλλάζει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου