Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Παπασταματίου: «Θα έρθουν και οι νίκες»


Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα έχει ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και θα πάρει τις νίκες που θέλει για την εξασφάλιση της παραμονής εμφανίστηκε στο «epsanastisentra» ο Γιάννης Παπασταματίου. Ο τεχνικός του Παθιακάκη στάθηκε και στην παρουσία των τεσσάρων νεαρών παικτών κόντρα στον Θησέα.
«Η ομάδα μας έδειξε καλό πρόσωπο ξανά και έδωσε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις των τριών τελευταίων αγώνων. Είναι εξίσου σημαντικό ότι έπαιξαν τρία παιδιά 17 ετών και ένα 16 ετών, που είχαν πάρα πολύ καλή παρουσία. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, δηλαδή οι νίκες που αξίζαμε και δεν έχουμε πάρει ως τώρα», τόνισε για το ματς που προηγήθηκε ο Παπασταματίου.
Για τη συνέχεια ο τεχνικός του Παθιακάκη σχολίασε: «Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα έμπειρη όπως ο Νικολακάκης. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς αυτό. Ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια προκειμένου πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία».
Εκτός από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας αριστερός μπακ Αντώνης Ρακιντζόπουλος, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νίκος Ιορδανίδης, που στα δύο τελευταία ματς ήταν εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου