Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Παπαδάκης: «Να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή»-Περαστικά στον Μαντζεβελάκη

Μπορεί ο ΑΟ Γλυκών Νερών να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο όλοι στην ομάδα διατηρούν χαμηλούς τόνους. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αλβέρτου Παπαδάκη στο «epsanastisentra», ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Βάρης για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη παραμονή.
«Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό με δυνατές μονομαχίες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τον βαθμό δηλαδή σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά», τόνισε για το ματς που προηγήθηκε με τη Μαρκό ο Παπαδάκης.
Για το ματς που ακολουθεί με τον Κυανού Αστέρα Βάρης, ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών σχολίασε: «Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δυνατό ματς με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο σεβασμό που δείχνουμε σε όλες τις ομάδες, αλλά θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να φτάσουμε σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη, ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή που είναι ο πρώτος μας στόχος».
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗ
Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον τραυματισμό του παίκτη της Τριγλίας Ανδρέα Μαντζεβελάκη, στο παιχνίδι των Νέων, ευχόμενη περαστικά στον άτυχο άσο της ομάδας της Ραφήνας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας ΝΕΩΝ του Α.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, Μαντζεβελάκη Ανδρέα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου