Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Μαγγίνας: «Για το καλύτερο στην Παλλήνη

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους κόντρα στον ΑΟ Γλυκών Νερών, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη, έδωσε ο Γιάννης Μαγγίνας, μιλώντας στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός της Μαρκό αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με τον Παλληνιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του σέβεται τον αντίπαλο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου κόντρα στα Γλυκά Νερά. Αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζαμε με τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όλοι ανταποκριθήκαν και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και οφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει βάσει των ευκαιριών ήμασταν εμείς, που είχαμε τρεις κλασικές χαμένες», τόνισε ο Μαγγίνας για το ματς που προηγήθηκε.
Για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παλληνιακό, ο τεχνικός της Μαρκό σχολίασε: «Το θετικό είναι ότι κόντρα στον Παλληνιακό θα είμαστε πάνοπλοι και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, δείχνει εξαιρετική αγωνιστική διάθεση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου