Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4-2 (2-1)


Ένα καλοστημένο σύνολο παρέταξε ο Αλμπέρτο που ήξερε τι ήθελε και πώς να το πάρει σήμερα στο χορτάρι. Τα Γλυκά Νερά υποδέχονταν τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληνιακό. Σε μια θαυμάσια μέρα με ωραίο καιρό και ήρεμο κλίμα ιδανικό για ποδόσφαιρο, τα Γλυκά Νερά μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους κίτρινους. Στο 3΄ στην πρώτη τους ευκαιρία από αριστερά οι γηπεδούχοι με τον Γιουβανέλη να βγάζει σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ανάμεσα στους Φυλακτό και Ανδρίκο, παρενεβλήθη ο Στίσι και με προβολή έκανε το 1-0. Η απάντηση της Παλλήνης ήταν άμεση.

 Σε ένα άστοχο διώξιμο με τακουνάκι της μπάλας από τον Συμβουλίδη, έγινε κάτοχος της ο Αλεξίου που με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Κατεχανάκη. Το ματς ισορρόπησε για δεκαπέντε λεπτά με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου και τις ομάδες να παίρνουν ανάσες. Σε μια τυφλή απόκρουση της άμυνας του Παλληνιακού, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Μπέντας ο οποίος δε δίστασε από τριανταπέντε μέτρα να σουτάρει με ένα αριστερό συρτό φαρμακερό σουτ να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Φυλακτού, κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 30΄ είχαμε δοκάρι οριζόντιο σε φάουλ του Χρυσάφη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά η Παλλήνη και πίεζε ψηλά. Η ομάδα του Παπαδάκη έδωσε χώρο και έπαιζε στην κόντρα επίθεση, ενώ διαφαινόταν ότι οι κίτρινοι θα ισοφάριζαν ο Αλεξίου στο 50΄έκανε το 3-1 με πλασέ. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο της Παλλήνης. Τρεις απανωτές αλλαγές ο Χαντές με τους Μπίτιλη, Νικηφοράκη και Μουστόγιαννη. Όμως στο 60΄ σε κόντρα επίθεση ο ταχύτατος Στίσι έκανε το 4-1 και δύο τα προσωπικά του γκολ. Η Παλλήνη δεν παραιτήθηκε και απάντησε αμέσως. Σε ένα κόρνερ του Χρυσάφη και μέσα από μια αναμπαμπούλα μπροστά στα καρέ του Κατεχανάκη, ο Μπίτιλης με πλασέ έκανε το 4-2.

 Στο 67΄σε φάση καρμπόν πάλι ο Στίσι, αυτή τη φορά όμως νικήθηκε στο τετ α τετ του από τον Φυλακτό, την έβγαλε κόρνερ. Στο 77΄ εξ επαφής ο Κετσέτζογλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Κατεχανάκη. Στο 80΄επέλαση του Μπελεβέτη από αριστερά, αντί να σπάει τη μπάλα δεξιά στον ξεμαρκάριστο Γάσπαρη,  προτίμησε να σουτάρει και το σουτ του αδύναμο εξουδετέρωσε ο Φυλακτός.

Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Λάμπρου και Πολυχρονιάδη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης,  Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου (75’ Γάσπαρης), , Νάνος,  Στίσι (85΄Ρέγκα), Χίσο (78΄Μπουγατσιάς), Γιουβανέλης (70΄Μπελεβέτης)


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (58΄ Μουστόγιαννης), Ανδρίκος, Κολοτούρος, Μαλάι, Χρυσάφης, Σάμιος (58΄Νικηφοράκης), Καλιαμπάκας (74΄Κετσέτζογλου), Γεωργουδάκης (58΄Μπίτιλης), Αλεξίου

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου