Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

Κεραυνός Κερατέας – Γιάννης Παθιακάκης 2-0


Φωτο. Ο  Μουσαράι έχει δεχθεί την πάσα από τον Σιδερή και είναι έτοιμος να σκοράρει για το 1-0.
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-6η Αγων.
Μέτριο το παιχνίδι κυρίως από την μεριά των γηπεδούχων, ίσως γιατί το είδαν σαν αγγαρεία και δεν έπιασαν καλή απόδοση. Γεγονός που προκάλεσε πολύ γκρίνια στην εξέδρα.
Τα εύσημα φυσικά ανήκουν στους φιλοξενούμενους κυρίως πιτσιρικάδες, που προσπάθησαν και είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά υστερούσαν φανερά σε δύναμη και υποχρεώθηκαν φυσιολογικά σε ήττα.
Το 1-0 ήρθε γρήγορα και ίσως αυτό να επηρέασε τους παίκτες του Μακροδημήτρη στη συνέχεια. Συγκεκριμένα ο Σιδερής που έπαιζε με πυρετό και αργότερα αντικαταστάθηκε, μπήκε από αριστερά και πάσαρε στον Μουσαράι και αυτός με ωραίο πλάσε έγραψε το 1-0 στο 5΄.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το αξιόλογο, εκτός από δύο καλές στιγμές μία για κάθε ομάδα. Στο 20΄για τον Παθιακάκη και στο 25΄για την Κερατέα.
Στο 50΄ο Παθιακάκης έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν ευνοήθηκε από τις κόντρες και στο 63΄κέρδισε πέναλτι όταν ο Τσίκλος ανέτρεψε τον Ανεζίδη. 
Το πέναλτι κτύπησε αδύναμα ο Κατσιγιάννης και ο Τσούκας απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά πλευρά του τέρματός του.
Παρά την ανακούφιση που έφερε η απώλεια του πέναλτι, οι γηπεδούχοι δεν ανέβασαν στροφές. Συνέχισαν στο ίδιο κακό τέμπο χωρίς σωστές μεταβιβάσεις. Παρ΄όλα αυτά πέτυχαν γκολ πάλι με τον Μουσαράι στο 75΄. Ο  Νταής κινήθηκε πολύ σωστά από δεξιά σέντραρε μέσα στη περιοχή και ο σκόρερ με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0
Διαιτητές: Φωστέρης, Καραθανάσης, Ρούντος
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Τσούκας, Βαγγέλι, Σάμιος (80΄Γκούτσε), Τσίκλος, Ξένος, Λιούμης Δ., Έλενας (38΄λ. τ Κοντογιάννης), Κακαράς, Μουσαράι (87΄Λιούμης Θ.), Δογάνης (65΄Κατσίκης), Νταής
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Σταματόπουλος) Μουλάς, Ταμάμης (87΄Τζάος), Ρακιντζόπουλος, Ξενάκης, Φρίγκης, Θεοδώρου (82΄Κάτσος), Φωτάκης, Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, , Ρόμπολας, Γερογιάννης (58΄Ανεζίδης)
Στέλιος Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου