Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-1 (0-0)



Δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα στα Καλύβια μεταξύ του τοπικού ΠΑΟ και του Αστέρα Βάρης. Απόρροια ενός μέτριου παιχνιδιού με λιγοστές φάσεις μπρος στα καρέ των δύο εστιών. Στο 54΄ είχαμε το 0-1 σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ντάλα, τελικός αποδέκτης ο Μαγγίνας που την έσπρωξε έτσι απλά στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για οφσάιντ. Στο 70΄ έγινε το 1-1 με τον αρχηγό Χριστόπουλο του οποίου η κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Μαρινάκη.

Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ με τον Πάτση. Στο 65΄  είχαμε δυνατό σουτ με τον Κυριόπουλο στο κέντρο της εστίας του Μαρινάκη λίγο κάτω από το οριζόντιο δοκάρι, έδιωξε με υπερένταση ο γκολκίπερ σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κάλλη και Βιτσεντζάτο.

 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Ντάλας, Καραγιάννης (75΄Οικονομίδης Α.), Χρυσοχόου, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος, Κάιδος (70΄Αναστόπουλος), Πάτσης, Κυριόπουλος, Αλεξίου (64΄Οικονομίδης Δ.), Χατζηστεφάνου (70΄Πασχάλι)



ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακίρης (85΄Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (80΄Κριλής), Παπάζογλου (75΄Παπαγεωργίου), Γκέρκι (46΄Γιάμας)

Το ρεπορτάζ είναι του Χρήστου Ανδρεόπουλου
Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου