Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2017

Μεγάλη επιτυχία στη γιορτή του ΠΑΟ Καλυβίων

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια γιορτή του ΠΑΟ Καλυβίων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα «Ο Χριστόφορος» στα Καλύβια. Το μαγαζί ήταν… sold out, με πολλές επίσημες παρουσίες, ενώ όλοι έσπευσαν να ενισχύσουν την ομάδα αγοράζοντας λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά που είχε πολλά δώρα. Ξεχώρισε το μήνυμα του προέδρου, Νίκου Πουλόπουλου για τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Χριστοφιλέα.
Από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ το «παρών» έδωσε ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, μαζί με τον πατέρα του, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο επικεφαλής της «ΕΠΣΑΝΑ Νέα Δυναμική» Σταύρος Χρυσάφης και το πρώην μέλος της ΕΠΣΑΝΑ Άκης Θηβαίος. Επίσης, παραβρέθηκαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα, ενώ έγινε ειδική αναφορά στον μεγάλο χορηγό της ομάδας Δημήτρη Τσελέμης («Επιλογές Υγείας»), αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.
Ακολούθως ο Νίκος Πουλόπουλος έκανε ειδική μνεία στον ακούραστο γενικό αρχηγό της ομάδας, Κωνσταντίνο Αποστόλου, ενώ ξεχωριστό ήταν το μήνυμα για τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα, τον οποίο χαρακτήρισε «επένδυση» του ΠΑΟ Καλυβίων. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας είπε: «Όποια κι αν είναι η επόμενη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων αυτό που έχω να πω είναι ότι θα πρέπει να προσέξουν τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα που είναι η μεγαλύτερη επένδυση της ομάδας».
Η βραδιά συνεχίστηκε με ακόμη μία έκπληξη, αφού ο Αντώνης Οικονομίδης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να ζητάει… παραγγελιές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου