Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2017

Βγαίνει μπροστά ο Μερτύρης για Παλληνιακό!

Ο Παναγιώτης Μερτύρης φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί την επόμενη ημέρα στον Παλληνιακό, μετά την οριστική αποχώρηση του Γιάννη Στασινόπουλου. Ο Παλληνιώτης επιχειρηματίας, που υπήρξε πρόεδρος της ομάδας την τετραετία 2009-2013, ήταν παρών στο χθεσινοβραδινό ραντεβού με τα υπόλοιπα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στη συνέχεια της ομάδας και ουσιαστικά έβαλε το νερό στο αυλάκι για την μετά-Στασινόπουλου εποχή.
Ο Μερτύρης είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά για την ομάδα της πόλης του, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια, προκειμένου να τη βοηθήσει να προχωρήσει τη φετινή σεζόν ανεπηρέαστη και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε ο Γιάννης Στασινόπουλος. Στο κάλεσμά του υπήρξε ανταπόκριση και από άλλα άτομα που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και ήδη μάζεψαν ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα προστεθεί με ένα ακόμη ποσό που θα δώσει ο Γιάννης Στασινόπουλος, αλλά και ένα ποσό που θα βάλει ο Παναγιώτης Μερτύρης.
Μέχρι την επόμενη συνάντηση, που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αύξηση του ποσού, καθώς και άλλοι τοπικοί επιχειρηματίες της Παλλήνης θέλουν να βοηθήσουν στο πρότζεκτ αυτό, προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει κανονικά στη συνέχεια. Τα πάντα θα ξεκαθαριστούν οριστικά μέχρι τα τέλη του μήνα, αφού αν δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι τότε θα οδηγηθούμε στο χειρότερο σενάριο για τον Παλληνιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου