Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Σαρωνικός – Βουλιαγμένη 1-0

Φωτο. Ο Ρόθος σκοράρει για το 1-0 μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-14η Αγων.
Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε παιχνίδι κέντρου και την πρώτη καλή στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κουφογιάννη στο 20΄που σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ.
Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν τελικές προσπάθειες. Ένα ωραίο σουτ του Χαρίτου στο 29΄ήταν η μοναδική αξιόλογη στιγμή του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η είσοδος του Kryemadhi έδωσε επιθετική χροιά στο παιχνίδι του Σαρωνικού, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστές αλληλοκαλύψεις και ήταν πάντα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια στο 54΄παρά λίγο να σκοράρουν, αλλά το σουτ του Γκούμα απόκρουσε ο Χαντζάρας εντυπωσιακά.(φωτο.)
Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει για ισοπαλία, ένα καταπληκτικό γκολ του Ρόθου στο 80΄άλλαξε τις ισορροπίες.
Συγκεκριμένα ο επιθετικός του Σαρωνικού που είχε μπει στο παιχνίδι πριν 5 λεπτά, πέρασε από τον άξονα και με τη μπάλα «κολλημένη» στα πόδια, όλη σχεδόν την άμυνα της Βουλιαγμένης και όταν τους «άδειασε» όλους, πλάσαρε ψύχραιμα τον Παπαχριστόπουλο για το 1-0.

Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη ανοίχθηκε για να ισοφαρίσει δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για να το καταφέρει, με σημαντικότερη την κεφαλιά του Πλάκα στο 85΄, αλλά ο Σαρωνικός που έπαιξε τις αντεπιθέσεις είχε τις σπουδαιότερες.

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις ο Kryemadhi είχε δύο τετ α τετ με τον Παπαχριστόπουλο. Στη μία πλάσαρε άουτ γιατί του έκλεισε σωστά το οπτικό πεδίο ο Παπαχριστόπουλος και στην άλλη τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης.
Διαιτητές: Καρράς, Μακρής, Περδίκης
Αρχηγοί: Ζουμπουρλής(Σαρωνικός), Καρδαμίτσης(Βουλιαγμένη)
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χαντζάρας, Στουραίτης, Τσομπανάκης Ε.(46΄Kryemadhi), Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής, Papajani, Μπουκουβάλας, Τσομπανάκης Θ. (60΄Κουφαλιάς), Χαρίτος (88΄Τσούνης), Παπακωνσταντίνου, Cuce(75΄Ρόθος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Μπακούρος (80΄Παφίτης), Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Γιάννης (89΄Ράμμος), Φωτογλίδης (85΄Ταγκούλης), Γκούμας (88΄Αποστολόπουλος), Μαντακίδης, Κουφογιάννης
Στέλιος Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου