Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

ΜΑΡΚΟ - ΑΝΟΙΞΗΣ 2-0 (0-0)


Έκλεισε με επιτυχία τις υποχρεώσεις της για το 2017 η Μαρκο, καταβάλλοντας με 2-0 την Άνοιξη στο Μαρκόπουλο. Η Μαρκο σε μεγάλη μέρα νίκησε τον αντίπαλο της και τον άσχημο καιρό. Καθολική επικράτηση των γηπεδούχων που εκτός από δύο ευκαιρίες με τους Γκόλια στο 39΄ και Κωβαίο στο 41΄, δεν απειλήθηκαν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ αν και η Μαρκο είχε ευνοϊκό τον αέρα.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά και πίεζε ψηλά την Άνοιξη με ασφυκτικό πρέσινγκ, με αποτέλεσμα το 63΄ να κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Ρεντζής κι έκανε το 1-0 ξεγελώντας τον Μανουσάκη. Στο 75΄ ο Μανουσάκης νίκησε σε τετ α τετ τον Ρεντζή. Στο 82΄ είχαμε το 2-0 με τον Δημογιάννη, ο οποίος κέρδισε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Μανουσάκη σε σουτ του Μάτι.  Το ματς τελείωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με την αποψινή τους νίκη παραμένουν στο γκρουπ των πρωτοπόρων.


Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Κυριακόπουλο.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο βασικός χορηγός της Μαρκο Γκουγκοούσης Αθανάσιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης (90΄Γκρουτσιώτης Ν.), Μάτι (90΄Γκρουτσιώτης Κ.), Μασκλαβάνος, Λάπας (88΄Γκούτσι), Μερκούρης (85΄Πολυμενάκος)


ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Αλί (70΄Πούφλης), Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (72΄Δρακόπουλος), Γκόλιας (80΄Καραχάλιος), Μιχαηλίδης, Δαρζέντας, Κωβαίος


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου