Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2017

Καλύβια – Αστέρας Βάρης 1-1


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο χαλαρά όπως συνηθίζουν και ο Αστέρας είχε για ένα 15λεπτο τον έλεγχο. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου πέρα από τις μάχες στο κέντρο δεν έγινε κάποια σημαντική φάση που να «μυρίζει» γκολ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε και στο 53′ ο Μαρινάκης πρόλαβε τον Κυριόπουλο και έδιωξε με τα πόδια εκτός περιοχής.
Στο 58΄ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Μαγγίνα μετά από φάση διαρκείας στην οποία απέκρουσε στην αρχή ο Ντάλας μετά έδιωξε ο Καραγιάννης, αλλά η μπάλα πήγε στον σκόρερ που πλάσαρε εύστοχα.(φωτο.)
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ, αλλά διακινδυνεύοντας μια άποψη, θα λέγαμε ότι ο Κούτρος που είχε άμεση εμπλοκή στη φάση, μάλλον καλυπτόταν.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού ανάγκασε τον Χριστοφιλέα να φορτώσει την επιθετική του γραμμή αλλά το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε ένας αμυντικός! 

Στο 70΄ο Μαρινάκης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Κυριόπουλου. Στο 78΄ο Πασκάλι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό ¨Γ¨ του ανήμπορου να αντιδράσει Μαρινάκη.(φωτο.) 
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για ένα γκολ, αλλά μεγάλη φάση δεν έγινε, καθώς οι προσπάθειες και των δύο ομάδων έμεναν ημιτελείς.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κάλλης, Βιτσεντζάτος.
Αρχηγοί: Χριστόπουλος(Καλύβια), Μίχος(Αστέρας)
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Ντάλλας, Καραγιάννης (75’ Οικονομίδης Α.), Χρυσοχόου, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος, Κάιδος (70’ Πασκάλι), Πάτσης, Κυριόπουλος, Αλεξίου (65’ Οικονομίδης Δ.), Χατζηστεφάνου (70’ Αναστόπουλος).
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (85′ Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (80′ Κριλής), Παπάζογλου (75′ Παπαγεωργίου), Γκιέργκι (46′  Γιαμάς). 
Στέλιος Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου