Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΉΝΑΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-1


Την πρώτη ήττα γνώρισε ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ σήμερα από την ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ σε ένα γήπεδο που δεν του ταιριάζει κ το είδαμε και στον αγώνα με την Θύελλα.
Η κακής ποιότητας πλαστικό στο τερραιν, οι μικρές διαστάσεις του Γηπέδου αυτού, δεν επιτρέπει στους παίκτες μας να παίξουν το γνωστό τους παιχνίδι κάτι που έγινε και σήμερα. Από την άλλη μια ομάδα που ήθελε με νύχια και με δόντια την νίκη να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και έπαιξαν και σκληρά σε αρκετά σημεία και με πάθος για να πάρουν αυτήν την νίκη.
Οι παίκτες του ΑΉΤΤΗΤΟΥ αιφνιδιαστηκαν στο 5' και βρέθηκαν και στο 14' να είναι πίσω στο σκορ με 2-0. Ενδιάμεσα έχασαν 2 ευκαιρίες με την μια να είναι από αυτά που δεν χάνονται όταν ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Η περιγραφή, φάσεις γκολ κ κίτρινες θα τα βρείτε και στην περιγραφή λεπτό προς λεπτό στην σελίδα μας. Σκόρερ για τον ΑΉΤΤΗΤΟ ο FARINOLA με εκπληκτική ενεργεία.
Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος του ΑΉΤΤΗΤΟΥ αλλά χωρίς αποτέλεσμα τελικό και τους παίκτες να μην μπορούν στο συγκεκριμένο γήπεδο να κοντρολαρουν την μπάλα και να αλλάξουν πάσες η να κάνουν τελικές προσπάθειες με αποτέλεσμα.
Με αυτά και αυτά και χωρίς να τα ρίξουμε όλα στο γήπεδο ήρθε η 1η ήττα και ευχόμαστε να είναι και η τελευταία. Άλλωστε δεν είχαμε τονίσει άδικα ότι ο αγώνας για διαφορετικούς λόγους είναι ένα Ντέρμπι.
Αφήνουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι και κοιτάζουμε το επόμενο που είναι και το Ντέρμπι κορυφής με την ΧΑΛΚΙΔΑ.
ΝΑ σημειώσουμε πως στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΑΉΤΤΗΤΟΥ ήρθαν κοντά στην εξέδρα των φιλάθλων της ομάδας μας και εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων επιβραβευοντας τους παίκτες για την προσπάθεια τους.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της ΤΡΙΓΛΙΑΣ βράβευσε 2 τέως παίκτες της ομάδας τους και νυν του ΑΉΤΤΗΤΟΥ, τους ΕΥΆΓΓΕΛΟ ΤΣΕΠΑ κ ΔΗΜΉΤΡΗ ΣΚΑΦΙΔΑ για την προσφορά τους όταν αγωνιζόταν στην ομάδα τους.
Διαιτητής ΠΕΡΡΑΚΗΣ
Βοηθοί ΜΠΑΛΙΑΚΑ, ΑΡΑΒΙΔΗΣ
Συνθέσεις
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
ΙΩΣΗΠΟΥ, ΚΑΜΒΥΣΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΤΣΑΚΊΡΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ(62' ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ), ΚΌΤΣΙ (84' ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΜΠΤΟΥΧΡΑΧΜΑΝΙ, ΝΤΑΦΑΣ( 90+ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ), ΕΝΓΚΛΑΝΤΙΝ (90+ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
ΜΙΧΕΛΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ(70' ΒΙΔΆΛΗΣ), ΤΣΕΠΑΣ (52' ΗΡΑΚΛΗΣ λ. τραυματισμού.), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ( 82' ΓΚΟΎΜΑΣ), ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, JACKSON, ΔΟΥΚΑΚΗΣ (62: ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ), ΡΟΥΣΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ, FARINOLA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου