Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4-0 (2-0)


Ένα ποδοσφαιρικό σόου για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ έδωσε ο Αστέρας Βάρης. Οι μπλε πραγματοποίησαν μεγαλειώδη εμφάνιση και επικράτησαν με 4-0 στη Βάρη τον Νικολακάκη κι έφτασαν πλέον στο -2 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα, ήταν ο Μάριος Μαυροθαλασσίτης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδα του δείχνοντας της τον δρόμο για το τρίποντο. Όσο για την ομάδα του Νικολακάκη με τα ψηλά και δυνατά κορμιά, ελάχιστες φορές στο ματς εμφανίστηκε απειλητική, απόρροια και της απουσία λόγω τραυματισμού του Πιτσούνη, ενώ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στην αμυντική της λειτουργία και μοιραία δεν απέφυγε την ήττα.


Το σόου τώρα της Βάρης στο σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε με το καλημέρα. Στο 8΄με δυνατό σουτ ο Μίχος έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 και στο 30΄ο Μαυροθαλασσίτης με δυνατό συρτό σουτ ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 2-0, στο 39΄είχε δοκάρι οριζόντιο, στο 49΄από ασιστ του Νιούμαν, πάλι ο Μαυροθαλασσίτης έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 ο Παπαγεωργίου στο 79΄με περίτεχνο πλασέ δεχόμενος ασιστ από τον Μαραγκό ενώ είχε προηγηθεί ένα εκπληκτικό 1-2 έξω από τη μεγάλη περιοχή μεταξύ Νιούμαν και Μαραγκού. 

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης (άριστη διαιτησία), με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Ρούντος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακίρης, Μαυροθαλασσίτης (80΄Γκέρκι), Μίχος, Παπαγωεργίου (82΄Κοτσάι), Παπάζογλου (40΄λ.τ Μαραγκός), Νιούμαν (85΄Γιάμας)



ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος) Στουραϊτης, Δαμιανίδης (46΄Μουκάνης), Νίκας, Τσαπανίδης, Σοφιανόβ, Πάσσαρης, Νταγιάντας (36΄Πεϊδης), Γκίτσος (36΄Καβάσης), Μαβίδης, Πιτσούνης (41΄λ.τ Κουμουλίδης), Κωστόπουλος

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου