Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0 κ.δ 0-1 (παράταση)

Η κούραση και ο Αράπης στέρησαν από την Κερατέα το Final Four. Λασπωμένος ο αγωνιστικός χώρος, παρόλα αυτά οι δυο ομάδες έκαναν ένα αξιοπρεπέστατο αγώνα, αντάξιο της ιστορίας και της ποιότητας τους. Ο γηπεδούχος είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον αντίπαλο και την κούραση του από τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτης και Κυριακής. Ενώ η Θύελλα είχε δέκα μέρες ξεκούρασης λόγω διακοπής του πρωταθλήματος.


 Η αντοχή και οι σωματικές δυνάμεις ήταν το κλειδί της αναμέτρησης, και αυτό φάνηκε στην παράταση. Με  περισσότερες δυνάμεις η Θύελλα, έκανε ευκαιρίες στην παράταση, όπου και πέτυχε το γκολ πρόκριση με τον Αράπη στο 113'. Έτσι, η Θύελλα πήρε το εισιτήριο για τους 4, όπου εκεί την περιμένουν Μαρκο-Καλύβια-Παλληνιακός.



Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Δουλγεράκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας (66΄Λιούμης), Κακαράς, Μουσαράι (96΄Βίλα), Κοντογιάννης, Νταή (81΄Βαγγέλι)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλιόπουλος) Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (81΄Σωτηριάδης), Αράπης, Sadiku(46΄Δημητρίου), Μπουντάκης (60΄Σένε), Zekio (60΄ Παπατσαράκης)



ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ "ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου