Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Χριστοφιλέας: «Έχω την απόλυτη ευθύνη»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα. Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων, με δηλώσεις του στο «epsanbastisentra», υποστήριξε ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτό που βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτό θα αλλάξει άμεσα και εξήρε την λειτουργία του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
«Στο ματς με τον Παθιακάκη δεχτήκαμε και τα τρία γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και αυτό λειτούργησε ως ανασταλτικός παράγοντας ως προς την εξέλιξη του παιχνιδιού. Εξετάσαμε τα αίτια αυτής της ήττας, προκειμένου να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να τα διορθώσουμε και πλέον αφήσαμε πίσω το ματς αυτό», τόνισε για την αναμέτρηση που προηγήθηκε ο Χριστοφιλέας.
Για τη συνέχεια και το παιχνίδι με την Άνοιξη ο προπονητής του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Ο ΠΑΟ Καλυβίων είναι μια οικογένεια που είναι συσπειρωμένη και στα δύσκολα. Έτσι κι αλλιώς η ιστορία έχει δείξει ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες ενώ η ήττα μόνο έναν. Αυτό δεν συμβαίνει στην ομάδα μας, αφού όλοι έχουν τον δικό τους ρόλο. Η διοίκηση μέχρι το σημείο που της αναλογεί, οι παίκτες μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ο προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει τη δουλειά του ελεύθερα. Με αυτό θέλω να πω ότι η διοίκηση κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και βοηθάει την ομάδα όσο πρέπει. Οι παίκτες είναι υπάκουοι και ακολουθούν το πλάνο του προπονητή τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Άρα όλο το βάρος του σχεδιασμού και των αποτελεσμάτων πέφτει στον προπονητή, ο οποίος παίρνει τις αποφάσεις και όλη την ευθύνη πάνω του. Ουσιαστικά θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και ότι εγώ έχω την απόλυτη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, εφόσον όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα η ομάδα μας θα γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα. Το ματς με την Άνοιξη είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και μπορεί να βγει πάρα πολύ καλά στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στη λεπτομέρεια, αλλά εμείς έχουμε δουλέψει πάνω και στην τελευταία λεπτομέρεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου