Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

ΜΑΡΚΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-1 (0-1)


Για τον Κεραυνό αυτό το ματς με τη Μαρκο και το επόμενο με την Παλλήνη ήταν κατηγορίας ανόδου. Ο Κεραυνός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο να διεκδικήσει αποτέλεσμα, τα ατού του οι Κακαράς και Κοντογιάννης που έτρωγαν σίδερα. Αγωνιστική ομάδα ο Κεραυνός, που έχει αλληλοκάλυψη και παίκτες να τρέχουν και να διεκδικούν ότι μπορεί να διεκδικηθεί. Αυτό φάνηκε καθαρά στο παιχνίδι. Πολύτιμη η παρουσία του Μακροδημήτρη που βοηθάει την ομάδα του απίστευτα. Αλεπού και παλιά καραβάνα, από τις μούρες που θέλεις να βλέπεις και να υπάρχουν στα γήπεδα.

Το γκολ μπήκε στο 40΄, όταν ο Νταής σηκώθηκε από ένα μαρκάρισμα και σέντραρε παράλληλα και συρτά προς την εστία του Κύρκου, βρίσκοντας στο ύψος του πέναλτι αμαρκάριστο τον Έλενα, ο οποίος απλά με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα. Το γκολ χρεώνεται στο πείσμα του μικρόσωμου Νταή και στην μια στιγμή ολιγωρίας στη Μαρκο.



Από την άλλη μεριά, στο δεύτερο μέρος ο Μαγγίνας είδε ότι οι Κακαράς και Κοντογιάννης εκτός από μεγάλοι παίκτες είναι και μεγάλοι σε ηλικία, πήγε το παιχνίδι στην ταχύτητα. Μάζεψε τις πτέρυγες του κι έδωσε τρελό ρυθμό με αποτέλεσμα να βγει οφ ο Κακαράς (τράβηγμα και αντικαταστάθηκε) και ο Κοντογιάννης να αναζητά ανάσες. Η ισοφάριση ήρθε στο 73΄ με τον Μασκλαβάνο. Παίκτες και πάγκος έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την ισοφάριση. Από το 80΄ και μετά, στο γήπεδο μιλούσε μόνο η ψυχή των παικτών, δεν υπήρχε τίποτα οργανωμένο και φαινόταν καθαρά ότι όποιος διέθετε πιο ψύχραιμο μυαλό κι έβγαζε μία φάση, θα έπαιρνε τη νίκη.

 Σπουδαίο παιχνίδι, που είχε ρεσιτάλ προπονητικής και σφραγίστηκε με την άριστη διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών του, αλλά και τους παίκτες να διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και να δίνουν τον ορισμό του ντέρμπι. Σίγουρα, η αναμέτρηση ενθουσίασε τον κόσμο, αλλά βαθμολογικά στεναχώρησε τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Μήταρη και Καραθανάση.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (51΄Σαντριά), Διακορώνας, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Κοσμάς (66΄Λάππας), Μασκλαβάνος, Γκαβασιάδης, Βλάχος, Γκιότζι



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Τσούκας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Κοντογιάννης (87΄Φραγκής), Έλενας (70΄Τσίκλος), Κακαράς (66΄λ.τ Μπρόντζι), Μουσαράι, Βίλα, Νταής (89΄Λιούμης Θ.)

 Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου