Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

Χαντές: «Δεν μας προβληματίζουν τα συνεχόμενα ματς»


Για τον Παλληνιακό ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να δώσουν πέντε ματς σε διάστημα δύο εβδομάδων. Αυτό, πάντως, δεν προβληματίζει κανέναν στην ομάδα, όπως τόνισε στο «epsanastisentra» ο Βαγγέλης Χαντές. Ο τεχνικός του Παλληνιακού στάθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Θησέα, το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο.
«Στο παιχνίδι με τον Θησέα μας προβληματίζει το γεγονός ότι έχουμε βγει εκτός ρυθμού. Έχουμε δουλέψει καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι όπως δείχνει η βαθμολογία. Ο Θησέας είναι μια καλή, δουλεμένη και σκληρή ομάδα, που έρχεται χωρίς άγχος στην Παλλήνη και αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας. Θα είμαστε πιεστικοί μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο Βαγγέλης Χαντές.
Για τη συνέχεια και το βεβαρημένο πρόγραμμα του Παλληνιακού με συνεχόμενα ματς Κυριακή-Τετάρτη ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε: «Δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουμε το βάθος για να ανταπεξέλθουμε στα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά με τις ανάγκες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου