Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2018

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Φτωχή σε γκολ η 17η αγωνιστική, μόλις 10 γκολ. Είχαμε 4 άσσους και 4 χι, κανένα διπλό τουτέστιν δεν νίκησε κανένας φιλοξενούμενος.

Προχώρησαν Παλλήνη-Γλυκά Νερά-Βάρη με τρία μεγάλα βήματα. Μαρκο-Κερατέα έκαναν ένα ακόμα βήμα αγκαλιά, μαζί τους και το Μπογιάτι. Αυτοί οι έξι συνθέτουν την κεφαλή κι έχουν απόσταση από τους Νικολακάκη-Άνοιξη που αποτελούν τον λαιμό. Στο κυρίως σώμα (κορμό), η Μάχη πήρε πολύτιμο τρίποντο, ο Παθιακάκης τσίμπησε βαθμό, όπως και τα Καλύβια.

Θησέας και Βούλα στάσιμοι. Ατλαντίδα και Λαυρεωτική τσίμπησαν βαθμό και μαζί με το Κορωπί που έχασε για μία ακόμη φορά, αποτελούν τα πόδια. Παρέμεινε το αήττητο της Βάρης, η Παλλήνη διαθέτει την καλύτερη ομάδα έχοντας 13 νίκες και τέρματα 35-7. Δηλαδή, την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Αντίθετα, το Κορωπί διαθέτει την ασθενέστερη ομάδα με  μόλις μία νίκη και τέρματα 8-42.

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Καλύβια εννέα (9) τον αριθμό και ακολουθούν Άνοιξη και Βάρη με 8 ισοπαλίες.

Σταμάτησε το σερί του Χρήστου Κύρκου. Είχαμε δύο τραυματισμούς στο κεφάλι στο παιχνίδι Γλυκά Νερά-Νικολακάκης των Βατίστα και Γιουβανέλη.


Δήλωση Κ. Χριστοδούλου "Ήταν μια άτυχη στιγμή

"Οι δυο μας παίκτες Βατίστας και Γιουβανέλης χτύπησαν στο κεφάλι, ευτυχώς όμως αποδείχτηκε ότι ήταν επιπόλαιο. Τους έγιναν ράμματα από τον γιατρό του αγώνα, τους δόθηκε αντιβίωση και σύσταση για ξεκούραση στο σπίτι τους".


Το Κορωπί πήγε στη Βάρη με υπηρεσιακό προπονητή, τον Τσολάκη.

Βραβεύτηκε ο Γιάννης Μαγγίνας προπονητής της Μαρκο, ως καλύτερος προπονητής του πρώτου γύρου.


Απουσίασαν από την 17η αγωνιστική χάνοντας το σερί της συνεχούς παρουσίας τους στο πρωτάθλημα ο Μαρινάκης της Βάρης δεν έπαιξε καθόλου, Βατίστας και Βεϊόγλου αντικαταστάθηκαν.

Συνεχίζει κανονικά το σερί για τους: Καταχανάκη (Γλ. Νερά), Μανουσάκη (Άνοιξη), Παππά και Βούσουλα (Μάχη Μαραθώνα).


Κρέμασε τη σφυρίχτρα του ο Μιχάλης Μάλαμας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Κώστας Αποστόλου (γεν. αρχηγός Καλυβίων)  "ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΙΚΡΑ"


"Δεν μπορέσαμε να νικήσουμε την Άνοιξη, ομάδα σφιχτή και καλοδουλεμένη, αν και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες με Οικονομίδη και Πασκάλι. Εμείς κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε φορά".







ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ "ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ"

"Ήταν το τρίτο συνεχές εκτός έδρας παιχνίδι, από τα οποία δε χάθηκε κανένα. Έχουμε συγκομιδή επτά βαθμούς, απόρροια δύο νικών και μιας ισοπαλίας. Στο Λαύριο δε είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια για τη Λαυρεωτική και να πετύχει τους στόχους της".







ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"


"Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο όταν χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Καλοδουλεμένη ομάδα και πειθαρχημένη ο Αγ. Στέφανος που πιστοποιεί τη βαθμολογική της θέση. Εμείς συνεχίζουμε κάνοντας πρωταθλητισμό προς τα πάνω. Κάθε παιχνίδι για μας, τελικός. Κι όσους βαθμούς μπορούμε να μαζέψουμε πιο πολλούς".


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου