Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2018

ΜΑΡΚΟ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-0 (1-0)

Μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (θυελλώδεις άνεμοι), διεξήχθη στο Μαρκόπουλο ο αγώνας Κυπέλλου για την Δ΄ φάση, μεταξύ των ομάδων Μαρκο και Γλυκά Νερά. Νικήτρια η Μαρκο που πανηγυρίζει την πρόκριση της στους 4 του Κυπέλλου, δύο βήματα πριν τον τελικό.


Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, είχαν με το μέρος τους τον αέρα. Στο πρώτο μέρος τον είχε η Μαρκο, η οποία ευτύχησε να πετύχει γκολ στο 29΄ με τον Μασκλαβάνο, το οποίο έμελλε να αναδείξει τον νικητή, καθώς ήταν και το σκορ του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος έχοντας τα Γλυκά Νερά ευνοϊκό τον άνεμο, προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση μήπως πάει το παιχνίδι στην παράταση, όμως δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός Κυπέλλου. Ήταν μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων που κοσμούν το ποδόσφαιρο μας.




Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τσαλίκογλου



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης, Πάντου, Διακορώνιας, Κοσμάς (66΄Δημητρακόπουλος), Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (92΄Μερκούρης), Γκαβασιάδης, Λάππας (61΄Σαντριά), Μασκλαβάνος (77΄ Γκούτσε)



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Ρέκα (82΄Λάζαρης), Γιουβανέλης (68΄Μπουγατσιάς), Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Κλωνάρης, Στίσι (62΄Συμβουλίδης), Χίσο, Νάνος (75΄Λαναράς)


Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Κοντογιάννη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου