Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ





Ζητήσαμε από τον αρχηγό της Μάχης Μαραθώνα Δημήτρη Μίχα ένα σχόλιο του για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων της Α΄ καητηγορίας, καθώς έπεσε αυλαία στον πρώτο γύρο.





"Βλέπω την Παλλήνη η οποία έχει ήδη ξεχωρίσει, να παίρνει τον τίτλο. Βάρη-Γλυκά Νερά-Μαρκο-Κεραυνός και Αγ. Στέφανος είναι σταθερές και πολύ καλές ομάδες με ποιοτικό ρόστερ, όμως δε βλέπω να προλαβαίνουν τον Παλληνιακό. Από εκεί και πέρα, Νικολακάκης- Άνοιξη-Παθιακάκης-Καλύβια οι μικρομεσαίοι θα λέγαμε της κατηγορίας, θα έχουν μία αξιοπρεπή πορεία. Μάχη-Βούλα-Θησέας-Ατλαντίδα-Λαυρεωτική και Κορωπί θα δώσουν μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Θα δούμε και πόσοι τελικά υποβιβάζονται.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα για να μην χάσουν το παιχνίδι και δεν  μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Το λέω αυτό, γιατί δεν μπορείς να βαφτίσεις εύκολο ή δύσκολο τον αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο της ένωσης μας, διότι τραβάει την προσοχή παικτών και προπονητών από άλλες ενώσεις.

Στο δικό μας επίπεδο κι εννοώ τη Μάχη Μαραθώνα, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να σωθεί η κατηγορία για την ομάδα μου".







Δημήτρης Παρίσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου