Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΝΟΙΞΗ 0-0


Μοιρασιά στην αναμέτρηση των Καλυβίων με την Άνοιξη που έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Σφικτή ομάδα η Άνοιξη που διαθέτει δύο πραγματικά βέλη στην επίθεση τους Κωβαίο και Αλί. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 15΄ με τον Πασκάλι. Ενώ η κλασσική τους ευκαιρία ήταν στο 80΄, όταν ο Κάιδος έβγαλε μια μπαλιά στην πλάτης της αντίπαλης άμυνας, βγάζοντας τον Οικονομίδη Δ. τετ α τετ με τον Μανουσάκη.

Ο Οικονομίδης Δ. προσπάθησε με λόμπα να νικήσει τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία να σκοράρει. Ενδιαφέρον παιχνίδι από πλευράς τακτικής των δύο προπονητών που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Διαιτητής Φωστέρης, με βοηθούς τους Χόικα και Βιτσεντζάτο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλέας) Ντάλλας, Πασκάλι, Μπρότσι (81΄Καραγιάννης), Ντούνης, Κετέογλου, Ντίνος, Χαρίσης, Οικονομόπουλος, Κυριόπουλος, Κάιδος (80΄Σερμπενιάδης), Αναστόπουλος (75΄Οικονομίδης)



ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος) Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Δρόσος, Δρακόπουλος (86΄Μιχαηλίδης), Κυριάκης, Δαρζέντας, Κωβαίος (89΄Κολώτας), Οσμανάι (68΄Γεωργούσης), Αλί

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου