Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Δύο σημαντικοί λόγοι υπάρχουν για τα Γλυκά Νερά για να διεκδικήσουν τη νίκη, ο πρώτος ότι βγήκαν από το Κύπελλο και ο δεύτερος να πάρουν τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βλέψεις για το πρωτάθλημα και στοχεύει στο Κύπελλο. Έτσι ίσως κάνει οικονομία δυνάμεων γιατί έρχεται την Τετάρτη ο αγώνας Κυπέλλου με την Παλλήνη. Είναι λοιπόν θέμα προτεραιότητας το αποψινό ντέρμπι για τους γηπεδούχους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.


ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΜΑΡΚΟ

Η Μαρκο δικαιωμένη και πλέον δεύτερη στη βαθμολογία, διεκδικεί λοιπόν τίτλο. Άρα σε κάθε ματς πάει για νίκη. Νίκη που ζητάει και ο Θησέας για διαφορετικούς λόγους. Δυνατό ματς που η βοήθεια των κόουτς κρίνεται απαραίτητη. Παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γουρνιά και ώρα 15:00.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο κοντράρονται σε μια αναμέτρηση που η ισοπαλία δε βολεύει τον Κεραυνό. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους. Η Βάρη είναι αήττητη, διαθέτει την καλύτερη άμυνα και έχει οκτώ ισοπαλίες. Ξέρει λοιπόν πως να παίρνει αποτέλεσμα. Δύσκολη η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα. Η κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου που έδωσε ο Κεραυνός, ίσως παίξει ρόλο στην αποψινή συνάντηση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κάλλη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.



ΚΟΡΩΠΙ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η Μάχη βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πίστεψε ότι μπορεί να σωθεί και θα πάει στο Κορωπί χωρίς άγχος. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ξέρουν ότι πρέπει να έρθει όσο το δυνατόν γρήγορα η νίκη πριν να είναι αργά. Με νέο κόουτς και με δυο προσθήκες στο ρόστερ, θα κοιτάξει να χτυπήσει το ματς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισοπαλία στον Μαραθώνα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου