Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Δημητρόπουλος: «Πιο δύσκολος ο δεύτερος γύρος»

Την πεποίθησή του ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος για την ομάδα του, που το τελευταίο διάστημα έχει περιορισμένες επιλογές στο ρόστερ λόγω των τραυματισμών και της στράτευσης του Παπαδόπουλου, εξέφρασε ο Γιώργος Δημητρόπουλος στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Νικολακάκη σημείωσε ότι δεν απογοητεύονται στην ομάδα από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Λαυρεωτικής.
«Η ΑΠΕΛ στα εκτός έδρας ματς φέτος πολλές φορές έχει πάρει άριστα στην αμυντική λειτουργία, κάτι που σε συνδυασμό με τον βρεγμένο  αγωνιστικό χώρο δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να δείξουμε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Το ζητούμενο όμως ήταν εξαρχής οι 3 βαθμοί για αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που δεν παρασύρθηκαν από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου και παρέμειναν συγκεντρωμένοι από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό κι έτσι πανηγυρίσαμε μια ακόμη επιτυχία», τόνισε ο Δημητρόπουλος για το ματς που προηγήθηκε.
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο προπονητής του Νικολακάκη σημείωσε: «Η συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο δύσκολη. Ο δεύτερος γύρος μόλις ξεκίνησε και οι επιλογές στο ρόστερ πλέον είναι λίγες ποσοτικά μετά τους τελευταίους τραυματισμούς και τη στράτευση του Παπαδόπουλου. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού με μοναδικό γνώμονα την ομαδική κι όχι την ατομική πρόοδο. Στοχεύουμε στην βελτίωση της θέσης μας στον βαθμολογικό πίνακα και δουλεύουμε καθημερινά για να το καταφέρουμε, καθώς έχουμε πίστη στις ικανότητές μας. Γι’ αυτό και δεν απογοητευόμαστε από τις όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου