Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ


Να πούμε τα αυτονόητα, δυστυχώς είναι απαραίτητο. Προπόνηση μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, κοουτσάρισμα όμως πολλοί ελάχιστοι. Τι εννοούμε. Να ξέρεις πως παίζεις και γιατί παίζεις έναν συγκεκριμένο αγώνα και τι διαβλέπεις ότι θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια του. Πρέπει να ξέρεις ότι κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος και κατά συνέπεια πρέπει να έχεις και σκοπιμότητα στο παιχνίδι σου. Είσαι πάντα σοβαρός και αντιμετωπίζεις το κάθε παιχνίδι σαν τελικός.

Στα εντός έδρας μπαίνεις δυνατά και παίρνεις κατοχή για να δει ο αντίπαλός σου τις προθέσεις σου κι ότι δεν αστειεύεσαι. Είσαι ήρεμος και αποπνέεις σιγουριά. Όταν έχεις όλα αυτά, δεν έχεις πρόβλημα και σε όποια ομάδα κι αν πας. Η φήμη σου προηγείται της παρουσίας σου, ξέρεις να χρησιμοποιείς τον κάθε παίκτη-εργαλείο σου, αλλά και να δημιουργείς παίκτες πασπαρτού (πολυθεσίτες). Όταν καταφέρεις και φέρεις στη ομάδα σου έναν τέτοιο προπονητή, ξέρεις ότι θα γίνει η δουλειά σου. Αυτοί οι προπονητές δεν πάνε ποτέ στο ταμείο ανεργίας.  Αποπνέουν σιγουριά και δε σηκώνει να παίζεις μαζί τους. Όλα αυτά είδαμε στο πρόσωπο του Γιάννη Μαγγίνα, για αυτό και τον βραβεύσαμε ως καλύτερο προπονητή του πρώτου γύρου.






ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ "ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"



"Βραβεύτηκα από ένα σαιτ που δείχνει να καταλαβαίνει το τι παίζεται σε μια ομάδα. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις είναι πρωτόγνωρες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Να τονίσω, ότι η βράβευση μου αντικατοπτρίζει την ομάδα, διότι είναι συλλογική η προσπάθεια. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι κάποιος παρακολουθεί την προσπάθεια σου και επιβραβεύει τους κόπους και τις αγωνίες σου. Ευχαριστώ πολύ¨.
Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου