Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Πλησιάσαμε τον έμπειρο τεχνικό του Παθιακάκη Γιάννη Παπασταματίου, για την καθιερωμένη μας συνέντευξη του ενός λεπτού.


-Μεγάλη νίκη και σημαντική της ομάδας επί των Καλυβίων.


Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανοικτό με πολλές φάσεις. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και μας βγήκε. Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι.



-Μιλήστε μας για την ομάδα σας.


Η ομάδα είναι ένα κράμα από νέους ταλαντούχους παίκτες, μικρούς σε ηλικία και από τέσσερις πέντε παλιούς και ποιοτικούς. Καταφέραμε και φέραμε στην ομάδα έμπειρους παίκτες, αλλά και χαρακτήρες. Οι μικροί αισθάνονται δέος και μόνο με την παρουσία τους και ακούν τις οδηγίες και τις προτροπές των παλιών αβίαστα. Έτσι νομίζουμε ότι πετυχαίνουμε η ομάδα να είναι οικογένεια. Δεν υπάρχουν προστριβές και γκρίνια, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να το κάνει.



-Μπορείτε να μας πείτε το άμεσο μέλλον της ομάδας;


Λοιπόν, η εικόνα της ομάδα μας έχει βελτιωθεί. Υπάρχει μία σταθερότητα στην συμπεριφορά μας, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε μέσα στα ενενήντα λεπτά να συνδυάσουμε ποδόσφαιρο ουσίας και θεάματος. Θέλουμε να πιστέψουν οι μικροί στις δυνατότητες τους γιατί είναι ταλαντούχοι παίκτες και κοντά στους παλιούς να μάθουν στην πράξη ποια αγωνιστική συμπεριφορά τους αρμόζει.

Δημήτρης Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου