Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 1-2

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου βγήκε νικητής από το σημερινό γειτονικό ντέρμπι με το Κρυονέρι. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, δείχνοντας χαρακτήρα, άντεξε στην πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε σπουδαία νίκη (1-2) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Μ' αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες και φιγουράρουν πάντα στην τρίτη θέση, έξι πόντους μακριά από την κορυφή.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς είχε ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο, κυριάρχησε στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 22' με πλασέ του Μαρτσέλου. Στην επανάληψη το Κρυονέρι ισορρόπησε, αλλά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο 60' με κεφαλιά του Ζουρούδη, από σέντρα του Καραχάλιου, δυσκόλεψε αρκετά το έργο των γηπεδούχων.
Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Γιάννη Γεροντάκη δεν τα παράτησε, το πάλεψε και μπόρεσε να μειώσει στο 67' με κεφαλιά του Μπερμπάντη. Στο τελευταίο 25λεπτο το ματς ήταν θρίλερ, με το Κρυονέρι να τα παίζει όλα για όλα και να πιέζει για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο – τρία στημένα και γεμίσματα (είχαν και δοκάρι στο 85' με τον Βαμβάτσικο) ωστόσο η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού και ο γκολκίπερ Ντογκοτάρι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά κι έτσι το Μπογιάτι κράτησε τη σπουδαία νίκη. Στο φινάλε επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ αποβλήθηκε για το Κρυονέρι ο Ζερμπίνης, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο. Η όποια ένταση τελείωσε μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στα θετικά, η δυναμική παρουσία του κόσμου και από τις δύο πλευρές, σ' ένα ντέρμπι γειτονικό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους.
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Βαμβάτσικος, Κολώτας, Κανταρέλης (75' Αθανασόπουλος), Γκλιάτης, Σάββας Δεσύλλας, Άνινος (45' Σιατραβάνης), Καμαρίτης (75' Θανασούλης), Χρυσανθόπουλος, Μπερμπάντης, Ζερμπίνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής (68' Αμανατίδης), Οικονομόπουλος (60' Αθανασίου), Ποστόλι, Κάρος, Καραχάλιος (69' Μπαμπουλάκης), Μπόσιος, Παπαντζίμας, Ζουρούδης, Μαρτσέλος. ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου