Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Πολύμερος: «Σε αυτή την προσπάθεια έχουν θέση μόνο οι υγιείς φίλαθλοι»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση-δήλωση του προέδρου της ΑΠΕ Λαυρεωτικής Βασίλη Πολύμερου:
«Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων στους τελευταίους αγώνες της ομάδας ,μου έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Η ρίψη αντικειμένου σε αγώνα πρωταθλήματος με το Κορωπί εκτός έδρας και η συνεχείς ύβρεις προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν συνάδουν με το πνεύμα της σημερινής διοίκησης της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός συλλόγου αντάξιου της ιστορίας αλλά και του πνεύματος των ιδρυτών του. Θέλουμε τους φιλάθλους ,αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια και όχι απέναντι μας. Θα προστατέψουμε με κάθε μέσον το όνομα ,την ιστορία ,και τα στελέχη που δουλεύουν για τους σκοπούς του σωματείου.
Η σημερινή διοίκηση της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ δουλεύει με μεράκι, ανιδιοτέλεια και προσωπικό κόστος όλων των μελών του συμβουλίου ,για να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Αναμφίβολα γίνονται κάποια λάθη, και είμαστε ανοικτοί στην καλοπροαίρετη κριτική.
Συμπεριφορές που τραυματίζουν τον σύλλογο ,τον σύρουν σε απολογητική θέση και να πληρώνει πρόστιμο , είναι ενάντιες στις αρχές του ,και θα είναι καταδικαστέες από εμάς.
Θέλουμε να είναι η τελευταία φορά που μας υποχρεώνουν να απολογούμαστε για
απαράδεκτες συμπεριφορές (ρίψει αντικειμένου και επιβολή προστίμου). Είμαστε ανοικτοί σε όποιον πιστεύει ότι έχει τα μέσα και τις γνώσεις να διοικήσει τον σύλλογο καλύτερα. Οι παραιτήσεις είναι έτοιμες για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει τον σύλλογο πιο ψηλά.
Όσο αυτό δεν συμβαίνει όλοι όσοι κάνουν κακό στην ομάδα θα μας βρούνε μπροστά τους. Για έναν πολύ απλό λόγο εμείς αυτό που αγαπάμε είναι η Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, τα μέλη της, ο κόσμος της ,και οι αξίες που πρεσβεύει. Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει εμείς και οι προηγούμενές διοικήσεις ,ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης και των ακαδημιών. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα αποδείξουν το όραμα που έχουμε για την Α.Π.Ε.Λ. του μέλλοντος. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν θέση μόνο οι υγιείς φίλαθλοι».
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Προεδρός Δ.Σ. Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου