Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2-2

Νικητής το... θέαμα! Σε ματς διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου, Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών και Μάχη Μαραθώνα ήρθαν 2-2 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δίχως σκοπιμότητες, είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά η ισοπαλία μάλλον είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Στο πρώτο 45λεπτο μπορεί να μην είδαμε γκολ, είδαμε όμως πολλές φάσεις. Κυριότερες το δοκάρι του Αχιλλέα στο 35' με τον Σάλαρι, ενώ η Μάχη απείλησε με τετ-α-τετ άουτ του Παπαδόπουλου και καλή κεφαλιά του Παρούσου. Στην επανάληψη, ο Αχιλλέας κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο 55', μετά από ενέργεια και σουτ του Τσαλιαγκού. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος, ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, έβαλε στο ματς τους Σένε Άντι-Ραπτογιάννη φρεσκάροντας την μεσοεπιθετική του γραμμή και οι κινήσεις του αποδείχτηκαν σωστές.
Ο Μαραθώνας έβγαλε αντίδραση κι όχι μόνο ισοφάρισε στο 70' με πέναλτι του Νταή, το οποίο κέρδισε ο Σένε Άντι, αλλά έκανε και το 1-2 στο 75' με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, από κόρνερ του Μίχα. Σε εκείνο το σημείο η Μάχη έδειχνε να ελέγχει το ματς και έχοντας το μομέντουμ απείλησε με τρίτο γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Ο Αχιλλέας δεν το έβαλε κάτω ωστόσο και ισοφάρισε στο 81' με υπέροχο μακρινό σουτ του Σάλαρι, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον γκολκίπερ Παππά. Οι γηπεδούχοι στο 88' θα μπορούσαν να κλέψουν και τη νίκη, αφού είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσάκαλο.
Διαιτητές (άριστοι): Αντωνίου, Γουρνιάς, Ρούντος
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου