Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΜΑΡΚΟ 3-1

Σε υψηλές πτήσεις συνεχίζει να πετά ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, επικράτησε την Κυριακή (4/12) 3-1 της Μαρκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη... Μάλιστα, αυτό το σερί επιτυχιών φέρνει το Μπογιάτι στο -3 από την κορυφή εκεί όπου συγκατοικούν Σπάτα και Ολ. Λαυρίου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε πως ανήκε στην Μαρκό η οποία παλεύει για την παραμονή της. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού έκλεισε σωστά τους διαδρόμους με καλή τακτική και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Αντίθετα, σε δύο περιπτώσεις απείλησε κιόλας, όταν ο Βασιλός στην πρώτη πλάσαρε έξω και στην δεύτερη είδε τον Ντογκοτάρι να τον σταματά.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, ξύπνησε και ένα εκρηκτικό 25λεπτο ήταν αρκετό για να καθαρίσει τον αντίπαλο. Το 1-0 σημείωσε στο 50' με τρομερό σουτ ο Καραχάλιος, ενώ στο 57' ήλθε και το 2-0, με γκολ-ποίημα σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Παπαντζίμας έσκαψε την μπάλα έξυπνα πάνω από τους αμυντικούς βρίσκοντας τον Ζουρούδη και ο έμπειρος φορ με ιδανικό τελείωμα, αφού κατέβασε την μπάλα με το στήθος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ολα τελείωσαν στο 63' όταν ο Καραχάλιος με πέναλτι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0. Η Μαρκό, που πλήρωσε και πάλι κάποια λάθη στην άμυνα, μείωσε σε 3-1 στο 90' με πέναλτι του Κουτρομάνου.
Διαιτητές: Μανιώτης, Κάλλης, Αλεξοπούλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής (86' Μπαλωμένος), Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Κατσέρης, Καραχάλιος (75' Μαρζέλος), Παπαντζίμας, Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης (78' Παπιδάκης), Μπόσιος.
ΜΑΡΚΟ: Κακαγιάς, Καλαβρός, Σιδέρης (54' Λάππας), Πλίτσης, Τσετβερίκοβ, Δημητρακόπουλος, Δημογιάννης, Τζανής (67' Γκριμέκης), Βασιλός, Κουτρομάνος, Σκόρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου