Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΡΚΟ 3-1

Σταθερά, σε ανοδική πορεία, βρίσκεται ο Αστέρας Βάρης... Η ομάδα του Κώστα Μπεχλιβανίδη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, κατάφερε να πανηγυρίσει επαγγελματική νίκη απέναντι στην Μαρκό (3-1), με αποτέλεσμα να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Αστέρας, που παραμένει αήττητος τρία παιχνίδια, βρίσκεται πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μαρκό που παλεύει για την παραμονή της παραμένει ουραγός.
Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 7' με σουτ του Ντόνη εκτός περιοχής. Η Μαρκό του Σπύρου Κοντού προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 20' με σουτ του Δημητρακόπουλου, μετά από σέντρα του Λάπα. Η χαρά των φιλοξενούμενων, ωστόσο, κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 22' η Βάρη προηγήθηκε εκ νέου με ωραίο πλασέ του Ιωακειμίδη.
Από εκεί και πέρα ο Αστέρας βρισκόμενος μπροστά στο σκορ διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και με καλή τακτική κράτησε το τρίποντο. Μάλιστα, πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 78' με πλασέ του Μπάτσι, ενώ στο 85' η Μαρκό που ήταν μαχητική και το πάλεψε, έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσεβδερίκοφ (απευθείας κόκκινη).
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Μήταρης, Γουρνιάς
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Γκέργκι (57' Νυφαδόπουλος), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης (50' λ.τρ. Ιβάνοφ), Κατσούγκρης, Μπάτσι, Μαυροθαλασίτης, Ζαμπαράς (84' Κόντι).
ΜΑΡΚΟ: Φιλιπόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Τσεβδερίκοφ, Πλίτσης, Δημητρακόπουλος, Τζανής, Λάππας, Δημογιάννης (75' Ρεντζής), Μερκούρης (60' Γκριμέκης), Κουτρομάνος (75' Σιδέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου