Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Μόνος πρώτος ο Αήττητος!

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-1
Πήρε την μάχη του Μαραθώνα και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής ο Αήττητος, που επικράτησε 0-1 της σκληροτράχηλης Μάχης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Η κυριακάτικη (11/12) αναμέτρηση των δύο ομάδων, η αλήθεια είναι πως δεν διεκδικεί δάφνες, καθώς ήταν δύσκολο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά και παρά τις σοβαρές απουσίες που είχε, το σύνολο του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, βρήκε τη λύση με τον διακριθέντα Σκούμα και πήρε μεγάλο διπλό, όντας πλέον στην κορυφή, στο +2 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Λαυρίου.
Ο Αήττητος, που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, είχε δοκάρι στο 11' σε προσπάθεια του Σκούμα ο οποίος... αλώνησε το γήπεδο, δημιουργώντας ρήγματα με την ταχύτητα του στην αντίπαλη άμυνα. Και μπορεί στην πρώτη περίπτωση η μπάλα να μην του έκανε το χατίρι, δεύτερη όμως δεν συγχώρεσε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, αφού στο 27' με πλασέ έκανε το 0-1 (προσπάθησε ο Τσέλα να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή αλλά μάταια).
Η Μάχη προσπάθησε από εκεί και πέρα να αντιδράσει, βοηθήθηκε από την κίνηση του κόουτς Ηλιόπουλου να περάσει σέντερ φορ τον Σωτηριάδη, κι έγινε πιο απειλητική κυρίως με προσπάθειες του Παπαδόπουλου. Ο Αήττητος βέβαια με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει και την εμπειρία κάποιων παικτών διαχειρίστηκε άψογα το ματς και έκλεισε καλά τους διαδρόμους.
Μάλιστα, είχε τη σπουδαιότερη φάση του δευτέρου μέρους, όταν στο 60' ο Γκούμας σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ! Η Μάχη τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο 25λεπτο, είχε κάποιες επικίνδυνες στιγμές στα καρέ του Κονόμι, ενώ ζήτησε πέναλτι στο 70' για μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο (ο Δραγάτης είπε παίζετε). Μ' αυτά και μ' αυτά τα Σπάτα κατάφεραν να κατακτήσουν με πολύτιμη, επαγγελματική νίκη, σε δύσκολες συνθήκες, δείχνοντας μέταλλο και χαρακτήρα.
***Μίνι ένταση είχαμε στο ημίχρονο, με φιλάθλους του Παναθηναϊκού (!) να βρίσκονται στον Μαραθώνα και να τα... χώνουν στον βοηθό Βασίλη Λάμπρου, υπενθυμίζοντας του λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν κατά του «τριφυλλιού» ***Το μίνι επεισόδιο ουσιαστικά τελείωσε εκεί, καθώς στο φινάλε δεν συνέβη το παραμικρό, με τους διαιτητές βέβαια να αποχωρούν με συνοδεία αστυνομίας από τον Μαραθώνα ***Καθοριστική η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη στον Μαραθώνα, προκειμένου να μην συμβεί κάτι περισσότερο ***Η Μάχη έχει παράπονα για τις αποφάσεις του Δραγάτη, αφού ζητά πέναλτι στο 70' ***Από τον Μαραθώνα τονίζουν μέσω κύκλων πως «ο διαιτητής ήταν προστατευτικός υπέρ του Αήττητου και εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές μας με τα σφυρίγματα του» ***Διακριθέντες για τα Σπάτα οι Σκούμας, Αλιμπάς, Κοσμάς ***Άριστα πήγε και η αμυντικη τετράδα ***Τραυματίας αποχώρησε στο ημίχρονο Κύρκος, ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό
Διαιτητές: Δραγάτης, Λάμπρου, Σόφιας
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Καχόπουλος (46' Σένε Κες), Τσέλας, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καραγκοζίδης (46' Ραπτογιάννη), Νταής, Μουρούτης, Μίχας (75' Παρούσος), Παπαδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος (46' λ.τρ. Κονόμι), Λαζάρου, Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Αλιμπάς, Κοσμάς (75' Γκόμπλιας), Βαγγέλης, Λύγκος, Γκούμας (89' Σέλβια), Σκούμας.ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου