Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 4-0

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΠΕ Λαυρεωτική. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου, προσφέροντας γκολ και θέαμα επικράτησε 4-0 του Άρη Βούλας στο «Γ. Ραφιάς» για την 12η αγωνιστική, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν.
Η Λαυρεωτική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό της, με πρέσινγκ και κυκλοφορία της μπάλας, κάνοντας παράλληλα άριστο παιχνίδι τακτικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μετατρέψει την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, κόντρα σε έναν αντίπαλο μάλιστα που είναι δυσκολοκατάβλητος.
Στο 10' ο Γιαχάεβ με κεφαλιά, από εκτέλεση κόρνερ του Σεΐτι έκανε το 1-0, ενώ το 2-0 ήλθε στο 20', με κεφαλιά αυτή τη φορά του Μεντί, από σέντρα του Μαραγκού, ο οποίος είχε συνδυαστεί άψογα με τον Βαγγέλη. Η Βούλα αντέδρασε μόνο προς το φινάλε του α' μέρους, όπου είχε μια καλή στιγμή με τον Κριλή. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Λαυρεωτική να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να βγάζει περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της και να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα. Ο Μεντί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 50' έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ακαρέπης με κοντινή προβολή στο 65' από στημένο του Σεΐτι.
***Διακριθέντες για την ΑΠΕΛ οι Γιαχάεβ, Μαρινάκης και Παντελιάς ***Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Λαυρεωτικής Γιώργος Παπαϊωάννου τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη, στους παίχτες , στο προπονητικό team ( ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ) και στην διοίκηση της ομάδας μας. Η νίκη είναι ομαδική και ο κάθε ένας απο το πόστο του έχει συνδράμει για αυτήν. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά με χαμηλά το κεφάλι για πιο πόλλη δουλειά».
Διαιτησία: Βλάχος Ανδ., Μήταρης, Σόφιας
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλη, Ακαρέπης, Παντελιάς, Βίλα (80' Απέργης), Μαρινάκης, Μαραγκός (60' Κριεμάδι), Μεντί (70' Βουκελάτος), ΑΡΗΣ Β.: Κάρσος, Βελλής (40' Σανσάρογλου), Κολτσίδας, Λίτσας, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (62' λ.τρ. Διγενής), Μπουλλάρι, Σταθάκης, Κριλής, Παπαγεωργίου, Ντε Σόουζα (75' Λάσκος)., Σεΐτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου