Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-3

Έβγαλε ψυχή, χαρακτήρα και μέταλλο νικητή ο Ολυμπιακός Λαυρίου, που αν και βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-3 στα Γλυκά Νερά την Κυριακή (18/12) και παραμένει σε τροχιά κορυφής! Ήταν ένα ματς-θρίλερ, αυτό της 14ης αγωνιστικής, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά να πετυχαίνουν τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο και να φέρνουν τα πάνω-κάτω.
Αυτό το τρίποντο φέρνει, δε, την ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου πάντα σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Αήττητο, με τον Γιάννη Γκαβασιάδη να πετυχαίνει το γκολ της νίκης με πέναλτι στο 90'. Τα Γλυκά Νερά από την πλευρά τους εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Ας τα δούμε από την αρχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μάχες στην μεσαία γραμμή. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Στην επανάληψη ο αγώνας άλλαξε εντελώς μορφή και έγινε απίστευτο ματς, ακατάλληλο για καρδιακούς. Τα Γλυκά Νερά, που παλεύουν για την παραμονή τους, έκαναν δυνατό ξεκίνημα και κατάφεραν στο 58' να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Βάρδα εκτός περιοχής, ενώ πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 75', με τον Γάσπαρη να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει εύστοχα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου, όντας στριμωγμένος στα σχοινιά προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ενώ βοηθήθηκε πολύ και από τις κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο, καθώς οι Ράπαι και Μπουγάτσιας που μπήκαν ως αλλαγές, αποδείχτηκαν μορφές του αγώνα.
Οι Λαυριώτες κατάφεραν λοιπόν με αντεπίθεση διαρκείας να μειώσουν στο 76' σε 2-1, όταν ο Κοντογιάννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπουγάτσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Το 2-2 ήλθε στο 88', όταν από αναμπουμπούλα στα καρέ ο Γκαβασιάδης πλάσαρε, η μπάλα έφτασε στον Ράπαι κι αυτός με κοντινή προσπάθεια βρήκε δίχτυα! Η επική ανατροπή του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στο 90', όταν η διαιτητής Αντωνίου έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μπουγάτσια. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννης Γκαβασιάδης πήρε την ευθύνη, από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-3. Στην φάση της υπόδειξης του πέναλτι αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Δογάνης, ενώ επικράτησε μεγάλη ένταση!
***Τα Γλυκά Νερά βράζουν με τις διαιτητικές αποφάσεις και αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσω κύκλων: «Για άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Τα παράπονα μας έχουν να κάνουν με το ανύπαρκτο πέναλτι που δίνεται στο 90' αλλά και συνολικά για τα σφυρίγματα της κ. Αντωνίου» ***Μετά το τέλος του αγώνα, μας μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λαυρίου Γιώργος Δημητρόπουλος: «Ήταν ένα ματς διαφήμιση για την Ανατολική Αττική, με 50-50 διαιτησία και σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, που είναι επικίνδυνο. Τα Γλυκά Νερά εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο αλλά εμείς καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όσο για την φάση του πέναλτι στο τέλος, η παράβαση έχει γίνει μπροστά μου και είμαι σε θέση να πω πως είναι 100% καθαρή ανατροπή» ***Διακριθέντες για τον Ολυμπιακό Λαυρίου Χόρτσας, Κοντογιάννης, Μπουγατσιάς και Ράπαι ***Η διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών προστάτευσε τη διαιτητή Ελένη Αντωνίου από φιλάθλους που «έβραζαν» με τη διεθνή διαιτητή, κάτι που καταγράφηκε και στο φύλλο αγώνα
Διαιτητές: Αντωνίου, Μπουξμπάουμ, Ρούντος
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Μερκούρης, Ρέκα (71' Συμβουλίδης), Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης, Δογάνης, Λαναράς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης (57' Ράπαι), Έλενας, Τσιάτσιος (74' Μπουγάτσιας), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Καραγιάννης Μάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου