Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 3-1

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη από τον Παλληνιακό! Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα μπορεί πριν την σέντρα να ήταν αουτσάιντερ, ωστόσο όλα αυτά πήγαν περίπατο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Παλλήνη έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να επικρατήσει 3-1 του ισχυρού Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει ως ομάδα.
Το Μπογιάτι του Νίκου Κόκκινου, που είχε φτάσει μια... ανάσα από την κορυφή, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρότι προσπάθησε αρκετά στην επανάληψη να αναστρέψει την κατάσταση δεν τα κατάφερε. Η νίκη του Παλληνιακού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, σε ένα ματς συναρπαστικό όπου τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα.
Ο Παλληνιακός όπως προείπαμε είχε ένα εκρηκτικό πρώτο μισάωρο όπου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 4' ο Κοβάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 9' το σκορ ήταν ήδη 2-0 με κεφαλιά του Καλούδη από κόρνερ του Χαρίση (φάση δουλεμένη στην προπόνηση). Πέραν των δύο γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο μέρος τρεις κλασικές ευκαιρίες και δύο ακυρωθέν γκολ του Κυριόπουλου για οφ σάιντ.
Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου σε όλο αυτό το διάστημα ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το κακό ξεκίνημα και έψαχνε να βρει τα πατήματα του. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου κατάφερε να συνέλθει κάπως στην επανάληψη, εκεί όπου πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στα καρέ του Αραχωβίτη. Την ίδια ώρα ο Παλληνιακός είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο, είχε οργανωθεί καλά πίσω και έψαχνε τις αντεπιθέσεις.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 68' με προβολή του Κοβάνη, από κόρνερ του Χαρίση. Τελικά, το Μπογιάτι που δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και πάλεψε μέχρι τέλους, κατάφερε να μειώσει στο 75', όταν ο Καραχάλιος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός έδειξε να το πιστεύει, πίεσε αρκετά και μάλιστα είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπαμπουλάκης από εξαιρετική θέΌλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 90', όταν ο κορυφαίος του αγώνα Κοβάνης βρήκε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα σε αντεπίθεση, έφυγε από το κέντρο κι αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ Ντογκοτάρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Κοβάνης, Κούσης, Καλούδης και Χαρίσης
Διαιτητές: Μαλαμάς, Σπυρόπουλος, Ρούντος
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Κούσης (85' Καββαδίας), Μαυράκης (65' Καμάρας), Κυριόπουλος, Κοβάνης, Βυργιώτης (65' Καστής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (30' Κάρο), Σεβδαλής, Ποστόλι, Οικονομόπουλος (62' Μαρσέλος), Αθανασίου (82' Παυλάκης), Καραχάλιος, Κατσέρης, Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης, Μπόσιος.ση νικήθηκε από τον σταθερό Αραχωβίτη.ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου