Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-3

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Άρης Βούλας... Η ομάδα του Κυριάκου Δαγγούλη, κατάφερε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής να επικρατήσει 2-3 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, με αποτέλεσμα να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Ήταν ένα ματς πραγματικό θρίλερ, με ανατροπές και φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς. Εν τέλει, ο Άρης Βούλας έβγαλε περισσότερο πάθος και χαρακτήρα, κι αφού είπε την τελευταία λέξη στο ματς, πήρε το διπλό με γκολ του MVP Χρήστου Κριλή!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 31' με κεφαλιά του Τσάκαλου. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καβαλάρη θα μπορούσαν να πετύχουν κι ένα δεύτερο τέρμα αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, έγιναν σωστές κινήσεις τακτικά από τον κόουτς Δαγγούλη που εφαρμόστηκαν άριστα από τους παίκτες και το 1-0, μέσα σε ένα πεντάλεπτο έγινε... 1-2!
Αρχικά ο Παπαγεωργίου στο 49' ισοφάρισε σε 1-1, ενώ το 1-2 πέτυχε στο 54' ο Κριλής! Μετά το 60' ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80' από στημένη φάση και προσπάθεια του Βαφειάδη. Ο Άρης Βούλας, ωστόσο, ήταν εκείνος που είπε την τελευταία λέξη στο ματς, όταν από όμορφη ασίστ του Διγενή ο Κριλής πλάσαρε εύστοχα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Διαιτητές: Φωστέρης, Τσαλίκογλου, Τζαφόλιας Β.
ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ : Τόλιας, Σιαδήμας, Καψιόχας, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Ξενάκης, Τσαλιαγκός, Σταματόπουλος, Σάλαρι (70' Μαραντίδης), Τσάκαλος, Θεοδώρου (80' Καραπαναγιώτης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας, Μήτσιος, Λίτσας, Διακρούσης, Μπουλάρι, Γιουνγκ-Σουν, Διγενής (85' Λιάσκος), Βέλλης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής (90' Γκριν Λόνγκο).ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου