Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

ΜΑΡΚΟ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Η Μαρκό αντιμετώπισε το ματς με την Λαυρεωτική σαν τελικό, έπαιξε με μεγάλο πάθος και δίκαια αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 1-0! Αυτό το τρίποντο-«χρυσάφι», απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίες όπως είναι η ΑΠΕΛ, διατηρεί τους Μαρκοπουλιώτες «ζωντανούς» στην μάχη της παραμονής.
Το παχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκονται σε καλή ημέρα και απλά να έχουν κατά διαστήματα ανούσια υπεροχή-κατοχή. Η Μαρκό έπαιξε με την ψυχή της, από το πρώτο λεπτό έδειξε να το θέλει περισσότερο και απείλησε τον αντίπαλο. Το γκολ που έκρινε την κυριακάτικη (11/12) αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ήλθε στο 75', όταν από επέμβαση του Παππά η μπάλα έφτασε στον Τζανή κι αυτός με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Κάπως έτσι οι Μαρκοπουλιώτες του Σπύρου Κοντού βγήκαν νικητές από τον σημερινό «τελικό», πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα που είναι δεδομένο πως θα τους βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.
Διαιτητές (άριστοι): Αντωνίου, Τσαλίκογλου, Πολυχρονιάδης
ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Καλαβρός, Σκορδάς, Πλίτσης, Τσεβδερίκοφ, Τζανής, Δημητρακόπουλος, Σιδέρης (75' Ρεντζής), Δημογιάννης (85' Γκριμέκης), Λάππας, Κουτρομάνος (60' Βασιλός).
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλη, Παντελιάς, Ακαρέπης, Βίλα, Μαρινάκης (80' Κριεμάδι), Μαραγκός (46' Τζώρας), Μεντί, Γιαχάεβ, Σεΐτι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου