Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-2

Το... ξανάκανε ο Παλληνιακός! Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφτασε σε παλικαρίσια ανατροπή και μεγάλη νίκη. Αυτή την φορά, η Παλλήνη κατάφερε να ξεπεράσει ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο όπου έχανε 1-0 και με εκρηκτικό 20λεπτο στην επανάληψη να επικρατήσει 1-2 του ΑΠΟ Κρυονερίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Αναμφίβολα, η νίκη αυτή ήταν από... χρυσάφι για τον Παλληνιακό, ο οποίος ανάσανε βαθμολογικά και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στο Κρυονέρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με γκολ του Άνινου από ασίστ του Ζερμπίνη κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, καθώς έχασαν δύο ευκαιρίες πριν το 1-0 κι άλλες δύο μετά. Στην επανάληψη όλα άλλαξαν, με τον Παλληνιακό να βγαίνει... μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, μετά βέβαια και τις καθοριστικές παρεμβάσεις και αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα που έκανε ο Χριστοφιλέας. Οι επιλογές του κόουτς του Παλληνιακού αποδείχτηκαν σωστές, αφού η Παλλήνη αντέδρασε και είχε σούπερ 20λεπτο από το 45' μέχρι το 65'.
Σε εκείνο το διάστημα ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Κυριόπουλου από κόρνερ του Χαρίση, αλλά και το δεύτερο γκολ, όταν στο 62' έγινε όμορφος ομαδικός συνδυασμός, η μπάλα έφτασε στον Βλάχο, κι αυτός με καλοτραβηγμένο σουτ από το όριο της περιοχής, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» στης εστίας του Μανουσάκη για το 1-2. Από εκεί και πέρα, ο Παλληνιακός έχοντας κάνει την... δουλειά του έδωσε χώρο στον αντίπαλο και κοίταξε να χτυπήσει στην κόντρα. Το Κρυονέρι είχε μια καλή στιγμή προς το τέλος ενώ η Παλλήνη απείλησε σε δύο περιπτώσεις στην αντεπίθεση με τον ταχύτατο Κούση που έπαιζε κορυφή.
***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό ο Κυριόπουλος, που σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο ματς, αλλά και οι Κοτροζίνης – Βλάχος - Κοβάνης.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης, Λάμπρου, Τζαφόλιας Β.
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας (83’ Θανασούλης), Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (57’ Αγγελιδάκης), Καμαρίτης, Άννινος, Ζερμπίνης (75’ Μπίρατσι), Μπερμπάντης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Κοβάνης (85’ Γιαννόπουλος), Μαυράκης (46’ Κοτροζίνης), Καστής (39’ λ.τρ. Βυργιώτης).
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου