Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

ΑΟ Ατλαντίδας: «Ιδού τα θαύματα της διαιτησίας»! (video)

Μπορεί να έχουν περάσει δύο 24ωρα περίπου από τον αγώνα στην Κερατέα, ωστόσο η οργή της Ατλαντίδας για ΕΠΣΑΝΑ και διαιτησία παραμένει.

Μια οργή, που δεν «γεννήθηκε» βεβαίως μέσα σε ένα απόγευμα, αλλά είναι μια... κατά συρροή αδικία που έχει υποστεί η ομάδα της Ανθούσας από τους διαιτητές από το ξεκίνημα της σεζόν, μέχρι και το προχθεσινό παιχνίδι όπου δεν της δόθηκαν δύο πέναλτι εξόφθαλμα.

Η διοίκηση της Ατλαντίδας, μάλιστα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο με όλα όσα έχουν συμβεί από το ξεκίνημα της χρονιάς και η εικόνα νομίζουμε μιλά από μόνη της...Από εκεί και πέρα, όπως αποκαλύψαμε και στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο alert tv, σήμερα η διοίκηση της Ατλαντίδας θα πραγματοποιήσει διοικητικό συμβούλιο όπου θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις. Η πρόταση του ισχυρού άνδρα της ομάδας Γιάννη Στασινόπουλου, να αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αλλά είναι και απόλυτος. Η οριστική απόφαση, ωστόσο, θα παρθεί το απόγευμα εκεί όπου θα έχουμε και επίσημη ενημέρωση. Να επαναλάβουμε εμείς πως σε περίπτωση που η Ατλαντίδα φύγει από το πρωτάθλημα, θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ΕΠΣΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου