Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1

Πήρε φόρα και δεν σταματά πουθενά ο Παλληνιακός! Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, η οποία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής επικράτησε 0-1 της Λαυρεωτικής στο Γ. Ραφιάς. Ήταν ένα ματς όπου στο α' μέρος η ΑΠΕΛ του Γιώργου Παπαϊωάννου ήταν καλύτερη, ωστόσο στην επανάληψη η Παλλήνη έκανε έξυπνο παιχνίδι, ήταν άριστη τακτικά και «έκλεψε» το τρίποντο χάρη σε γκολ του Καμάρα στο 85', ο οποίος αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή».
Ας τα πάρουμε από την αρχή, όπου στο πρώτο 45λεπτο οι Λαυριώτες ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία και έψαξαν περισσότερο γκολ, απέναντι στον Παλληνιακό που αμυνόταν στο μισό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες χωρίς όμως ουσία. Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός ισορρόπησε και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Τη σπουδαιότερη φάση, βέβαια, την έκανε η ΑΠΕΛ, η οποία στο 50' άγγιξε το γκολ, αλλά ο Μεντί σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αραχωβίτη, που επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη μια σημαντική στιγμή σε εκείνο το διάστημα με τον Γιαχάεβ. Όσο περνούσε η ώρα και το 0-0 παρέμενε, ο Παλληνιακός ανέβαζε ρυθμούς και έμοιαζε έτοιμος να εκμεταλλευτεί και την κούραση που άρχισαν να εμφανίζουν οι γηπεδούχοι. Άλλωστε, μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές μάχες!
Ο Παλληνιακός, που έκανε άριστο παιχνίδι τακτικά στην επανάληψη, βρήκε το γκολ που έψαχνε σο 85', όταν ο Καμάρας τον οποίο ο Χριστοφιλέας είχε περάσει στο ματς 7 λεπτά πριν, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ πάρε-βάλε του Χαρίση και με πλασέ έκανε το 0-1. Κάπως έτσι ο Παλληνιακός πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη του, εκ των οποίων οι τρεις είναι εκτός έδρας παρακαλώ και η μια είναι εντός με τον ισχυρό και τρίτο της βαθμολογίας Άγιο Στέφανο.
***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Καλούδης, Δαραμούσκας, Αραχωβίτης αλλά και ο Καμάρας, η συμμετοχή του οποίου στο ματς ήταν καθοριστική καθώς έκρινε το αποτέλεσμα ***Άψογη η διαιτησία
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Βιτσεντζάτος
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας (69' Απέργης), Ακαρέπης, Παντελιάς, Βίλα, Μαρινάκης (84' Κριεμάδι), Μαραγκός (68' Βαγγέλη), Μεντί, Γιαχάεβ, Σεΐτι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης (89' Κοτροζίνης), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος (78' Καμάρας), Κοβάνης, Μαυράκης (70' Βυργιώτης), Καστής.ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου