Τρίτη, Ιανουαρίου 02, 2018

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ «ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ»



Από την 7η θέση της βαθμολογίας  ξεκινά  μετά τις γιορτές ο Νικολακάκης, έπειτα από ένα πρώτο γύρο σχεδόν  αποτιμάται θετικά η πορεία της ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θανάση Νικολακάκη. Ο πολύπειρος ποδοσφαιροπαράγοντας μιλάει στο Αθλόραμα για τη δουλειά που γίνεται στο Μενίδι και τους στόχους της ομάδας.



-Είστε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συγκομιδή;

Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο και απρόβλεπτο, όπως το φετινό, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και παρά τις απουσίες που συχνά είχαμε, καταφέραμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και αν ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.


-Θα μπορούσατε να μας πείτε τον νικητή μιας και μιλήσατε για ένα δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα;


Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Η Παλλήνη έχει διοικητικά προβλήματα. Η Μαρκο, τα Γλυκά Νερά, η Βάρη και η Κερατέα είναι πολύ κοντά και πιστεύω ότι θα γίνει σκληρή μάχη έως τέλους μεταξύ τους.



-Μιλήστε μας για τη δουλειά που γίνεται στον Νικολακάκη.



Εμείς εδώ με δικά μας παιδιά και με μια ποιοτική ακαδημία που διαθέτει όλα τα τμήματα και σε ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις που παρέχουν συνθήκες άθλησης, εφάμιλλων επαγγελματικών κατηγοριών, υπάρχει γυμναστήριο, πισίνα, σάουνα και ιατρείο πλήρες. Προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά της περιοχής σωστή κατεύθυνση και διαπαιδαγώγηση μέσα από ένα οργανωμένο αθλητικό σύλλογο. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και ο κόσμος το εισπράττει και ανταποκρίνεται καθημερινά. Να σου εκμυστηρευτώ ότι πρώτα δημιουργούμε χαρακτήρες και θέλω πρώτα οι παίκτες να γίνουν καλά παιδιά και μετά καλοί ποδοσφαιριστές. Έχω αγάπη και μεράκι για το ποδόσφαιρο κι όπως πολύ καλά ξέρεις υπήρξα και ποδοσφαιριστής. Κατά συνέπεια ξέρω πως να βοηθήσω γιατί γνωρίζω το αντικείμενο εκ των έσω. Το ζητούμενο είναι να υπάρχουν υγιή αποδυτήρια και οικογένεια στην ομάδα. Αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργεί ομάδα μοντέλο. Αυτό είναι το όνειρο μου και για αυτό θα παλέψουμε.


-Οι ευχές σας για τον νέο χρόνο.



Με την ευκαιρία, θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για το νέο έτος, εύχομαι η καινούργια να φέρει λιγότερα προβλήματα στις ομάδες, να έχουμε τη υγεία μας πάνω από όλα και ο καθένας από το μετερίζι του να κάνει έντιμο αγώνα προς όφελος του καλού κοινού.


Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου