Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η σαββατιάτικη (12/11) μονομαχία ανάμεσα στο Κορωπί και τον Παλληνιακό. Οι δύο ομάδες, έκαναν καλό παιχνίδι, προσέφεραν θέαμα ωστόσο τους έλειψε το γκολ, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 σ' αυτή την 9η αγωνιστική.
Η ισοπαλία χαρακτηρίζεται δίκαιο αποτέλεσμα, με την Παλλήνη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις, αλλά τον ΑΟΚ του Γιάννη Μαγγίνα να δημιουργεί πιο χαρακτηριστικές (και κλασικές) ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι ανοιχτό με καλό ρυθμό.
Ο Παλληνιακός απείλησε με πλασέ και κεφαλιά του Κυριόπουλου, με βολ πλανέ του Κούση από σέντρα του Χαρίση (ο Ούσιος απέκρουσε) και με δύο σουτ του Καστή. Με τη σειρά του το Κορωπί είχε μια δύο επικίνδυνες καταστάσεις και φυσικά την κεφαλιά του Μουτζακά στο 43', όπου ο Αραχωβίτης με μεφάλη επέμβαση κράτησε το μηδέν.
Στην επανάληψη η Παλλήνη προσπάθησε και πήρε την πρωτοβουλία, παίζοντας όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Είχε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις με τους Καστή, Κούση (δοκάρι), ενώ εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε και το Κορωπί, που απείλησε στο 64' με σουτ του Καπουράνη (το έβγαλε ο Αραχωβίτης), με παράλληλο γύρισμα του Τογιάλι στο 70' και κεφαλιά του Μαστρογιάνη στο 89' όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!
***Διακριθέντες για το Κορωπί οι Πάντου, Καπουράνης και Κάλλης.
***Για τον Παλληνιακό διακριθέντες οι Χαρίσης, Κούσης και Βυργιώτης.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μήταρης, Χόικας
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Αλεξίου, Πάντου, Κάλλης, Παπαδόπουλος (70' Σπηλιόπουλος), Τογιάλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης (89' Μπονές), Πετράι (70' Σεϊτάι).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κοτρωζίνης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Βυργιώτης, Καστής (75' Μπούρας), Κυριόπουλος, Κούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου