Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-3

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-3
Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Η ομάδα του Νίκου Κόκκινου, σαφώς ανώτερη, επικράτησε 0-3 της Μάχης στο γήπεδο του Γραμματικού και παραμένει πάντα κοντά στην κορυφή... Η σαββατιάτικη (12/11) αναμέτρηση ανήκε εξ ολοκλήρου στο Μπογιάτι που παρότι από το 35' έπαιζε με δέκα παίκτες δεν είχε πρόβλημα να πάρει το διπλό... Απέναντι σε έναν Μαραθώνα, μάλιστα, που βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα με τέσσερις νίκες-μια ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Σήμερα, ωστόσο, δεν ήταν η μέρα της Μάχης, η οποία δικαιολογημένα υπέστη την ήττα...
Το παιχνίδι παρ' όλα αυτά είχε ένταση, καλό ρυθμό και ενδιαφέρον, με τον Άγιο Στέφανο να ανοίγει το σκορ στο 25' με εύστοχο πέναλτι του Ζουρούδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Λίγο νωρίτερα η Μάχη είχε δοκάρι με σουτ του Θανόπουλου (Ο Ντογκοτάρι έχει βρει τη μπάλα πριν αυτή χτυπήσει στο δοκάρι και επιστρέψει στα χέρια του).
Στο 35' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ποστόλι με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο. Η Μάχη παίζοντας με παίκτη παραπάνω προσπάθησε, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι τακτικά και όχι μόνο κράτησε το προβάδισμα αλλά το διεύρυνε κιόλας... Το 0-2 σημειώθηκε στο 50' με πλασέ του Μπαμπουλάκη, κι αφού είχε προηγηθεί εντυπωσιακή προσπάθεια και ασίστ του Καραχάλιου. Όλα τελείωσαν στο 75', όταν ο Ολυμπιακός -που επιβεβαίωσε για ακόμα ένα ματς πόσο δουλεμένη ομάδα είναι – έβγαλε αντεπίθεση για σεμινάριο με τον Μπόσιο, που πάσαρε στον Αθανασίου κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η Μάχη ολοκλήρωσε  το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραλή στο 80' με δεύτερη κίτρινη για κράτημα.
***Δεν υστέρησε κανείς για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, διακριθέντες οι Αθανασίου, Μπόσιος, Μπαμπουλάκης και Αμανατίδης.
Διαιτητές: Αντωνίου, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Ραπτογιάννης, Μουρούτης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Θανόπουλος, Νταής, Παρούσος (55' Σένε Άντι), Μίχας (65' Καραπάνος), Παπαδόπουλος (65' Καραγκοζίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής, Αθανασίου, Ποστόλι, Κάρος, Μπόσιος, Καραχάλιος, Μπαμπουλάκης (82' Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μαρτσέλος (38' Οικονομόπουλος-80' λ.τρ. Μότσκα).
ΠΗΓΗ Παμε μπαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου