Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016

ΜΑΡΚΟ - ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 0- 2 ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ


Μαρκό – Κορωπί 0-2



Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-8η Αγων.
Το Κορωπί πέρασε νικηφόρα από το Μαρκόπουλο. Ο Μπανάι με βολίδα από τριανταπέντε μέτρα στο 56΄ έκανε το 0-1 και καθάρισε για τους Κορωπιώτες το παιχνίδι ο Κάλλης στο 70΄ με πλασέ, αλα Ντελπιέρο.
Στο 48΄ έχασε ένα τετ α τετ από αυτά που δεν χάνονται ο Βλάχος, ενώ για την Μαρκο είχαμε δοκάρι σε σουτ μελέ του Τζανή. Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα, πήρε άλλους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μαρκο, που πλέον προβληματίζει.
Το Κορωπί συνεχίζει το αήττητο σερί του εδώ και τρία παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ. Από την άλλη πλευρά η Μαρκο πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη εμφάνιση της. Εγκλωβίστηκε αρχικά στην στην πίεση που ασκούσαν ψηλά οι φιλοξενούμενοι και δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνη ακόμα κι όταν έμεινε πίσω στο σκορ, ούτε όταν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το Κορωπί έδωσε χώρο με σκοπό να χτυπήσει στις κόντρες.
Ότι κι αν δοκίμασε ο Οικονομόπουλος η Μαρκο δεν βρήκε τρόπους να διασπάσει την κλειστή άμυνα του Ιστορικού. Το καλό διάστημα για την Μαρκο ήταν το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στους πράσινους πλέον έχουν πολλά ζητήματα να λύσουν, τα περισσότερα αφορούν το δημιουργικό κομμάτι.
Διαιτητής του αγώνα Μάλαμας, με βοηθούς τους Γκόντα και Παπαδιώτη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος) Φιλιππόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Πλίτσης, Τζανής, Ρετζής (80΄ Μιρασγεντής), Γκριμέκης (70΄ Σιδέρης), Δημογιάννης, Βασιλός (65΄ Μερκούρη\), Κουτρουμάνος, Λάππας.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας) Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Αλεξίου, Πάντου, Κάλλης, Βλάχος (82΄ Σεϊτάι), Τοζάλι, Μουτζακάς (87΄ Σπηλιόπουλος), Μαστρογιάννης, Παπαδόπουλος,(85΄ Πετράι).
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Παρίσης.
Φωτογραφίες: Αργύρης Πουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου