Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 2-0 ΦΑΣΕΙΣ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 2-0
Την ήττα του Αήττητου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Ολυμπιακός Λαυρίου, που πήρε επαγγελματική νίκη (2-0) απέναντι στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών -σ' αυτή την 11η αγωνιστική- και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής! Ήταν ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με το... καλημέρα κι από εκεί και πέρα έκαναν σωστή διαχείριση, πανηγυρίζοντας έκτη σερί νίκη. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου πάει στα Σπάτα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της επόμενης εβδομάδας, με τη διαφορά στο +3.
Το σαββατιάτικο (26/11) παιχνίδι στο Γ. Ραφιάς, όπως προαναφέραμε, ξεκίνησε ιδανικά για τους Λαυριώτες που άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με πλασέ του Μάριου Καραγιάννη, μετά από ασίστ του Μουστόγιαννη. Ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 15' άγγιξε την ισοφάριση, αλλά σε σουτ του Θεοδώρου από μακριά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος, βέβαια, που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα στο 45' έχασε σπουδαία ευκαιρία με πλασέ του Γκαβασιάδη, όπου ο Τόλιας του είπε όχι. Στην επανάληψη οι Λαυριώτες διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα, δεν έδωσαν χώρους στον Αχιλλέα -που είναι ομάδα των αντεπιθέσεων- και ουσιαστικά απειλήθηκαν ελάχιστα. Μετά το 75', δε, ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο επιθετικός καθώς με την είσοδο του Μπουγάτσια στον αγωνιστικό χώρο απέκτησε φρεσκάδα η γραμμή κρούσης.

Ο έμπειρος επιθετικός στην επανεμφάνιση του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, έδειξε σε καλή κατάσταση και μάλιστα είχε σημαντική ευκαιρία προς το τέλος με ωραία ατομική ενέργεια. Στο 75' ο Αχιλλέας, με την σειρά του, απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Τσάκαλου, αλλά ο σταθερότατος για ακόμα ένα ματς Καραγιάννης δεν είχε πρόβλημα. Όλα τελείωσαν στο 80', όταν ο Μάριος Καραγιάννης με σέντρα-σουτ νίκησε τον Τόλια και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου