Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016

ΜΑΡΚΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-2

Τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που έτρεχε στο πρωτάθλημα έβαλε την Κυριακή (27/11) ο Παλληνιακός. Η ομάδα της Παλλήνης, ερχόμενη με... φόρα από την πρόκριση στο Κύπελλο, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Μαρκόπουλο, επικρατώντας για την 11η αγωνιστική 1-2 της τοπικής Μαρκό και μάλιστα με ανατροπή. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Χριστοφιλέα χρειάστηκε να καταθέσουν καρδιά, ψυχή και να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα ματς που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης. Η Μαρκό ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και σ' αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ, καθώς στα 50 δευτερόλεπτα ο Βασιλός έκανε με κεφαλιά το 1-0, μετά από φάουλ του Κουτρομάνου. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 5' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Αραχωβίτης με δύσκολη επέμβαση νίκησε σε τετ α τετ τον Μαρκούρη. Μετά το 20 η Παλλήνη ισορρόπησε την κατάσταση και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένα και σέντρες, με το 0-0 τελικά να είναι σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με την Μαρκό να πατά καλύτερα, έχοντας βέβαια και την ψυχολογία με το μέρος της. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού μάλιστα στο 50' είχε δοκάρι μετά από κακή απομάκρυνση του Χαρίση. Αυτή η φάση ήταν ίσως η πιο καθοριστική για τον αγώνα. Και το λέμε αυτό διότι μετά το 60' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, οι παίκτες της Παλλήνης ανέβασαν την απόδηση τους και με κατάθεση ψυχής πίστεψαν και γύρισαν το παιχνίδι, φεύγοντας με τη νίκη από το Μαρκόπουλο. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70' με κεφαλιά του Κυριόπουλου από κόρνερ του Χαρίση, ενώ η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80', όταν από βαθιά μπαλιά και λάθος στην άμυνα ο Μαυράκης πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-2.
***Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη και πλέον κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Θέλω να ευχηθώ στην Μαρκό να βρει τον δρόμο της, αφού είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί.»
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος
ΜΑΡΚΟ: Φιλιπόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Τσεβδερίκοφ, Πλίτσης, Δημητρακόπουλος, Σιδέρης, Μερκούρης (75' Τζανής), Λάπας, Βασιλός (70' Γκριμέκης), Κουτρομάνος (42' λ.τρ. Δημογιάννης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (82' Κοτρωζίνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Καμάρας (25' λ.τρ. Κοβάνης), Βυργιώτης (65' Μαυράκης), Καστής.
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου