Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 1-2

 ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 1-2 του Σαρωνικού και επέστρεψε στις επιτυχίες – Παραιτήθηκε ο Σπύρος Κοντός

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 1-2
Την... κατάλληλη στιγμή επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΠΑΟ Καλυβίων που προερχόταν από δύο στραβά αποτελέσματα. Η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου δείχνοντας χαρακτήρα σ' αυτή την 11η αγωνιστική, κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τον Σαρωνικό, επικρατώντας με 1-2 μέσα στην Ανάβυσσο. Αυτό το διπλό μάλιστα φέρνει τα Καλύβια στην πέμπτη θέση και στους 20 πόντους. Για τον Σαρωνικό παραιτήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Σπύρος Κοντός...
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα λέγαμε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο τα Καλύβια εμφανίστηκαν πιο διαβασμένα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ. Το 0-1 σημείωσε στο 20' ο Οικονομίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτι, ενώ το 0-2 ήλθε στο 42' με κεφαλιά του Λευθεροχωρίτη, από νέα ασίστ (εκτέλεση κόρνερ) του Μάτι. Ο Σαρωνικός λίγο πριν το φινάλε του α' μέρους μείωσε στο 44' με πλασέ του Αλεξίου από σέντρα του Λέμε και ξαναμπήκε στο κόλπο. Στην επανάληψη η ομάδα της Αναβύσσου τα έπαιξε όλα για όλα και πίεσε για την ισοφάριση. Δημιούργησε μάλιστα δύο – τρεις καλές ευκαιρίες ωστόσο για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε πως έχει πρόβλημα στο γκολ. Τα Καλύβια με την σειρά τους με καλή ανασταλτική λειτουργία και ψυχή κράτησαν το πολύτιμο διπλό, ενώ στο 60' έχασαν σπουδαία ευκαιρία με πλασέ του Τσώκου.
***Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Σαρωνικού Σπύρος Κοντός ανακοίνωσε την παραίτηση του: «Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στον σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου, πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα και την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μου. Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και τους άξιους ανθρώπους της διοίκησης του Σαρωνικού. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να φτάσει εκεί που της αξίζει, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Δήμας, Μαλατάνος (63' Βελετάκος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Κατσίκης, Χρήστου (46' Κοντογιαννόπουλος), Παπαγιάννης, Αλεξίου, Λέμε, Χαρίτος.
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος Φάνης, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Τσώκος (65' Χριστόπουλος), Ντίνος (75' Χασουράκης), Οικονομίδης, Μάτι, Κοτσίου (70' Πασχάλης).
από Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου