Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-1

Ζημιά στο τέλος για την Ατλαντίδα... Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη κρατούσε σφιχτά στα χέρια της τρίποντο-χρυσάφι, ωστόσο ένα γκολ που πέτυχε στο 85' ο μαχητικός Αστέρας έφερε το τελικό 1-1 στο... ανακαινισμένο γήπεδο της Ανθούσας που άλλαξε εντελώς μορφή.
Ήταν μια αναμέτρηση αμφίρροπη, ανάμεσα σε δύο μονομάχους που βρισκονταν σε καλή φόρμα... Η μεν Ατλαντίδα προερχόταν από μεγάλο διπλό στο Λαύριο, η δε Βάρη μετρούσε τρεις σερί νίκες. Εν τέλει, σ' αυτή την 9η αγωνιστική, μάλλον... κερδισμένος βγήκε ο Αστέρας του Κώστα Πεχλιβανίδη, που κατάφερε στο φινάλε να πάρει την ισοπαλία.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλαντίδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε στο 30' με κεφαλιά του Μπούμπα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη, ενώ είχε ακόμα δύο-τρεις καλές ευκαιρίες. Ο Αστέρας που κατά διαστήματα ήταν και εκείνος επικίνδυνος, έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του α' μέρους στο 45' με το χαμένο τετ α τετ του Ιβάνοφ!
Στην επανάληψη η Βάρη ανέβασε τις γραμμές της, ρίσκαρε και έψαξε την απάντηση. Επόμενο ήταν το ματς να ανοίξει, με τις δύο πλευρές να χάνουν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Ο Αστέρας Βάρης απείλησε με κεφαλιά του Μπάτσι όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η Ατλαντίδα κυρίως με τον Κούτρο...
Στα μέσα του δευτέρου μέρους, δε, η ομάδα της Ανθούσας φωνάζει δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν της δίνεται σε ανατροπή του Κολοτούρου, όπου η Δραγάτης ήταν μπροστά και έδειξε λανθασμένα παίζετε, αντί για την άσπρη βούλα...
Ο Αστέρας Βάρης που δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, κι αυτό είναι δείγμα της ταυτότητας που χτίζει σαν ομάδα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85' με όμορφη ενέργεια και σουτ του Μπάτσι μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα κατέβασε τη μπάλα με το στήθος. Στα τελευταία λεπτά η Ατλαντίδα βγήκε μαζικά μπροστά και δημιούθργησε δύο μεγάλες φάσεις με κεφαλιά του Κούτρου και προσπάθεια του Χρυσάφη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ Παμε μπαλα Νίκος Τζαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου