Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2-2

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην έδρα του Αχιλλέα η Ατλαντίδα την Κυριακή (20/11). Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη, παρότι έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε 0-2, «έκατσε» στην επανάληψη και ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών την τιμώρησε και της πήρε την ισοπαλία (2-2) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Η Ατλαντίδα, που προερχόταν να θυμίσουμε από εντός έδρας ισοπαλία με τη Βάρη, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε προβάδισμα από τα... αποδυτήρια. Συγκεκριμένα στα 20 δευτερόλεπτα ο Θεοδωράκης έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, βρήκε τον Κούτρο και εκείνος με άμεση εκτέλεση έγραψε το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό και στο 20' κέρδισαν πέναλτι για χέρι αμυντικού. Ο Χρυσάφης από τα 11 βήματα ωστόσο ήταν άστοχος, αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 25' ο έμπειρος άσος... λυτρώθηκε κατά κάποιο τρόπο, καθώς από δική του εκτέλεση κόρνερ έρχεται η αναμπουμπούλα στα καρέ του Αχιλλέα, με την μπάλα να χτυπά στον Παππά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Ατλαντίδα εντελώς ανεξήγητα «έκατσε» και έδωσε χώρο στον αντίπαλο. Ο Αχιλλέας του Κώστα Καβαλάρη που είναι μια ικανή ομάδα κυρίως στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τους χώρους και έκανε τη ζημιά. Οι γηπεδούχοι, που ήταν σαφώς ανώτεροι στην επανάληψη και το ήθελαν περισσότερο, μείωσαν στο 60' με πλασέ του Τσάκαλου, ενώ στο 77' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με ωρείο τελείωμα του Θεοδώρου. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς έγινε... ροντέο, με τον Αχιλλέα να έχει μια καλή φάση με τον Τσαλιαγκό, ενώ η Ατλαντίδα απείλησε με φάουλ του Χρυσάφη και σουτ του Κούτρου.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης, Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου