Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 3-3

                                           ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 3-3
 Χορταστική ισοπαλία στην Αγία Άννα, με τον Νικολακάκη και το Κρυονέρι να μένουν στο 3-3 σ' αυτή την 9η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και λίγο έλειψε να πάρουν (και) το μεγάλο διπλό. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Γιάννη Γεροντάκη προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο ο ΑΠΟ Νικολακάκης βρήκε... απαντήσεις και πήρε την ισοπαλία.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σ' ένα παιχνίδι όπου οι Νικολακάκης είχε να αντιμετωπίσει πολλά προσωπικά λάθη κυρίως στην αμυντική διάταξη... Το 0-1 ήλθε στο 25' με εκτέλεση φάουλ του Ζερμπίνη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 50' σημείωσε και το 0-2 με τον ίδιο τρόπο. Και στις δύο περιπτώσεις φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Κολιάκης.
Ο Νικολακάκης προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα και πίεσε ασφυκτικά στην επανάληψη... Μείωσε στο 55' με πλασέ του Εγιουρούμ, ενώ στο 65' με σουτ του Καραγιαννίδη έφερε το ματς στα ίσα!
Το Κρυονέρι που είχε καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, κατάφερε εκ νέου να πάρει προβάδισμα στο 70' με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη, ωστόσο στο 78' ο Εγιουρούμ με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.
Διαιτητές: Μπερέτας, Βιτσεντζάτος, Γκόντα
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Μιχαηλίδης, Γκίτζος (81' Μουκάνης), Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλέρης, Κουμουλίδης, Καβάσης (27' λ.τρ. Καραγιαννίδης), Πιτσούνης, Δαμιανίδης (23' λ.τρ. Εγιουρούμ).
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μαμάης, Άνινος, Κολώτας, Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Δεσύλλας Σ. (66' Κουμενάκης), Σιατραβάνης, Καμαρίτης (91' Παραρας), Αγγελιδάκης, Ζερμπίνης (86' Σολδάτος), Ρίζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου